ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑντίο Ευρώπη ..... διχασμένη

Αντίο Ευρώπη ….. διχασμένη

Μετά από 15 χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ θα απουσιάσει από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με την σημερινή νίκη της Αελ κόντρα στην Ανόρθωση η διαφορά από την 4η θέση αυξήθηκε στους πέντε βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου. Έτσι ο στόχος της Ευρώπης φαντάζει άπιαστο όνειρο αφού για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να νικήσει τα τελευταία δύο παιχνίδια με Αποελ και Αελ και αν ηττηθεί η Αελ.  

Bet on Alfa

Έτσι λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από 15 χρόνια δεν καταφέρνει να κερδίσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ένας στόχος ο οποίος “δίχασε” τον κόσμο το τελευταίο διάστημα με αρκετούς να λένε πως ίσως να είναι καλύτερα να μην βγούμε ώστε να γίνει σωστός προγραμματισμός, οι παίκτες να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες και να μπορέσουμε να κτίσουμε ομάδα που να πρωταγωνιστή. Σαν ιδέα καλή ακούγεται , όμως υπάρχει και η άλλη φωνή (της λογικής) η οποία λέει πως η ομάδα πρέπει να βγει στην Ευρώπη όχι για θέματα πρεστίζ (που είπαν κάποιοι) αλλά καθαρά για οικονομικούς λόγους. Εδώ και χρόνια τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια αν και λίγα έφερναν σημαντικά έσοδα στα ταμεία του Σωματείου, έσοδα τα οποία δεν μπορούν να σου φέρουν 2-3 φιλικά. 

Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Άπαντες στο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει τους 3 μήνες του Καλοκαιριού να σκύψουν τα κεφάλια και να στρωθούν  στην δουλειά. Δεν μας παίρνει νέος κακός προγραμματισμός, δεν μας παίρνει να γίνουν τα ίδια λάθη του πρόσφατου παρελθόντος και πολύ πιο απλά δεν μας παίρνει μια νέα αποτυχημένη χρονιά. Με το τέλος (αμήν και πότε) αυτής της ποδοσφαιρικής χρονιάς, Διοικητικό Συμβούλιο και νέο τεχνικό επιτελείο σηκώνουν τα μανίκια και αρχίζουν δουλεία και εμείς ως κόσμος έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα τους στη νέα προσπάθεια που θα γίνει και ο μοναδικός τρόπος είναι ανανεώνοντας-αγοράζοντας το εισιτήριο διαρκείας μας αλλά και βοηθώντας οικονομικά την ομάδα όσο μπορούμε.

Autoremarketing

Bet on Alfa