ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΉττα στον τελικό κυπέλλου για την ομάδα μας

Ήττα στον τελικό κυπέλλου για την ομάδα μας

Δεν κατάφερε να στεφθεί κυπελλούχος η ομάδα φουτσαλ, καθώς στον τελικό της διοργάνωσης έχασε από την ΑΕΛ με 4-8. Οι “πράσινοι” κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια σε ένα πλούσιο σε θέαμα παιχνίδι, ωστόσο με το τελικό σκορ να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. 

Bet on Alfa

Την ψυχρολουσία δέχτηκε η ομάδα μας στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, καθώς στα πρώτα τρία λεπτά δέχτηκε ισάριθμα γκολ και βρέθηκε από νωρίς να κυνηγά μια μεγάλη ανατροπή. Ο Ανδρέου είχε μειώσει προσωρινά (8′), όμως δυο λεπτά αργότερα το σκορ ανέβηκε στο 4-1. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο ρυθμός και των δυο ομάδων ήταν σε ψηλά επίπεδα, ενώ χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες. 

Ιδανικό ήταν για την ομάδα μας το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Ιωάννου νωρίς (21′) μείωσε σε 4-2, ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα η ΑΕΛ επανέφερε τη διαφορά στα τρία γκολ. Οι “πράσινοι” δεν τα έβαλαν κάτω και με το δεύτερο γκολ του Ιωάννου (28′) κρατήθηκαν όρθιοι. Ακολούθως η ομάδα μας εξάσκησε έντονη πίεση στην ΑΕΛ, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως οι “γαλαζοκίτρινοι” κόντρα στη ροή του αγώνα και σε αντεπιθέσεις πέτυχε άλλα τρια γκολ (34′, 35′, 37′) σφραγίζοντας την επικράτησή της. Στα τελευταία στάδια του αγώνα ο Γκράντσοφ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την κατάκτηση του κυπέλλου. 

Autoremarketing

Bet on Alfa