ΑρχικήInterviewΤάσος Κυρμίτσης: "Ο Δημήτρης θέλει να ηγηθεί της αγωνιστικής...

Τάσος Κυρμίτσης: “Ο Δημήτρης θέλει να ηγηθεί της αγωνιστικής ανάκαμψης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”

Ο Τάσος Κυρμίτσης, ο άνθρωπος στον οποίο ο Δημήτρης Χριστοφή εναπόθεσε την ποδοσφαιρική του τύχη, μιλά αποκλειστικά στο OMONOIA24.COM μία μέρα μετά την υπογραφή των συμβολαίων του Δημήτρη με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Ο κ. Κυρμίτσης αναφέρεται στις διεργασίες που έγιναν αλλά και το τι οδηγίες είχε από τον Δημήτρη Χριστοφή.

 
Ερ. Ποσό καιρό διήρκησαν οι διαπραγματεύσεις με την  ΟΜΟΝΟΙΑ;

Ο διάλογος με την ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε περί τις αρχές Απριλίου. Φυσικά σε αυτόν τον διάλογο ο Δημήτρης δεν συμμετείχε αφού υπήρχαν αγωνίστηκες υποχρεώσεις σε εξέλιξη. Λόγω όμως του ενδιαφέροντος από ομάδες του εξωτερικού για τον Δημήτρη, εμείς οφείλαμε να ενημερώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ για να ξέρουμε πως προχωράμε. Από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρο από την πλευρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι επιθυμία της ήταν να παραμείνει ο Δημήτρης για πολλά χρόνια. Οι ουσιαστικές διαπραγματεύσεις έγιναν τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες.

Ερ. Ποιο ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο στο να καταλήξετε σε συμφωνία με την ΟΜΟΝΟΙΑ;

Συγκεκριμενο εμπόδιο ουδέποτε υπήρξε μεταξύ των 2 πλευρών. Ήταν θέμα συνολικής συμφωνίας και κάποιων διαδικαστικών θεμάτων. Σε καμία φάση δεν υπήρχαν τέτοιες διάφορες που να κινδύνευε να ναυαγήσει αυτή η διαπραγμάτευση. Ήταν αμοιβαία η θέληση για επέκταση της συνεργασίας.

Ερ.  Οι οδηγίες του Δημήτρη προς εσένα ποιες ήταν;

Ο Δημήτρης μέσω των συζητήσεων μας πάντα μου τόνιζε ότι αν υπήρχε αδυναμία από πλευράς Ομόνοιας να επικεντρωθώ στις προτάσεις από το εξωτερικό. Σε καμία φάση δεν σκέφτηκε να φύγει από την Ομόνοια για άλλη κυπριακή ομάδα. Πάντα επικεντρωνόταν στο ενδιαφέρον των ομάδων από το εξωτερικό.

Ερ. Υπήρχαν προτάσεις από άλλες ομάδες στην Κύπρο ή στο εξωτερικό; Γιατί τις απέρριψε ;

Προτάσεις πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν για ένα παίκτη της εμβέλειας και των δυνατοτήτων του Δημήτρη. Όσο αγωνίζεται δεν θα υπάρχει ομάδα τουλάχιστον στην Κύπρο που να μην επιθυμεί να τον έχει! Για να είμαι ξεκάθαρος όμως ουσιαστικές και επίσημες προτάσεις από άλλες κυπριακές ομάδες δεν υπήρξαν όχι γιατί αυτές δεν ενδιαφέρονταν αλλά επειδή ο Δημήτρης έδινε προτεραιότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Από το εξωτερικό υπήρξαν αλλά δεν έφτασαν να ωριμάσουν σε τέτοιο σημείο που να πρέπει να απορριφθούν από την πλευρά μας. Μην ξεχνάτε ότι σήμερα ανοίγει ουσιαστικά το ποδοσφαιρικό παζάρι και ο Δημήτρης χθες υπόγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ, όποτε οποία ομάδα επιθυμεί να το έχει θα πρέπει να τα βρει με την ΟΜΟΝΟΙΑ

Ερ.  Ποιο ήταν το πιο ισχυρό κίνητρο για να ανανεώσει με την ΟΜΟΝΟΙΑ;

Πέρα της αγάπης του κόσμου και το δέσιμο του με την ομάδα που ο ίδιος έχει ήδη πει ότι επεξαν σημαντικό ρόλο στην ανανεώση της συνεργασίας. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε ο Δημήτρης να “ρισκάρει” να μην είναι στην Ομόνοια σε αυτή την νέα προσπάθεια που γίνεται για επάνοδο στις επιτυχίες. Ο ίδιος πιστεύει πολύ σε αυτή την προσπάθεια και θέλει να ζήσει αλλά και να ηγηθεί αυτής της ανάκαμψης.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa