ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Εθνική ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει Γιβραλτάρ

Η Εθνική ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει Γιβραλτάρ

Με προπόνηση στο Στάδιο Algarve που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Παρασκευής με το Γιβραλτάρ ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του αγώνα για την 6η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018.

Bet on Alfa

Η προπόνηση θα αρχίσει στις 21:45 (19:45 τοπική ώρα), ώρα έναρξης του αγώνα, ενώ μια ώρα νωρίτερα θα προηγηθεί συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Εθνικής Χριστάκη Χριστοφόρου.

Στη χθεσινή προπόνηση σε αθλητικό κέντρο κοντά στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της ομάδας, όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά.

Σε δηλώσεις τους χθες πριν την προπόνηση, ο Ανδρέας Μακρής και ο Νικόλας Εγγλέζου τόνισαν την ανάγκη να πάρει η Κύπρος τους τρεις βαθμούς της νίκης ενώ στάθηκαν και στο γεγονός ότι έγιναν αρκετές προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που είχε γίνει τον περασμένο Νοέμβριο στο ΓΣΠ η Κύπρος πήρε τη νίκη με 3-1 με τέρματα των Πιέρου Σωτηρίου, Κωνσταντίνου Λαϊφη και Βαλεντίνου Σιέλη.

Διαθέσιμοι για τον αγώνα της Παρασκευής είναι:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Φάνος Κατελάρης, Ανδρέας Κυριάκου, Ηλίας Χαραλάμπους, Νικόλας Ιωάννου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Κωστάκης Αρτυματάς, Ρενάτο Μαρκάσα, Χάμπος Κυριάκου, Γιώργος Οικονομίδης, Ανδρέας Μακρής, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Νικόλας Εγγλέζου, Ανδρέας Αβραάμ, Πιέρος Σωτηρίου και Νέστορας Μυτίδης και Δημήτρης Χριστοφή.

Autoremarketing

Bet on Alfa