ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Γάλλος «άσος» και τα «δεκάρια»

Ο Γάλλος «άσος» και τα «δεκάρια»

Ο Πάμπος επιστρέφει, ο Μάκης φεύγει. Ο προγραμματισμός στην Ομόνοια, ως γνωστόν, βρίσκεται σε πλήρη κινητικότητα και στόχος είναι, το συντομότερο να αρχίσουν να υλοποιούνται μετεγγραφές. Το οικονομικό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, όμως εκφράζεται η πίστη πως με κάθε τρόπο θα ξεπεραστεί, θα βρεθούν οι οικονομικοί πόροι και η Ομόνοια θα μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Bet on Alfa

Υπάρχουν αρκετές επιλογές που ο Πάμπος κατέληξε και είναι θέμα χρόνου να αποσπάσει την υπογραφή του και να ανακοινωθούν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών. Για τη θέση στον «άσο», σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, ο νούμερο ένα στόχος είναι ο Γάλλος Ρομάν Σαλάν. Αγωνιζόταν στη γαλλική Γκινγκάμπ, ομάδα Α’ Κατηγορίας. Ήταν δεύτερη επιλογή, όμως τα προηγούμενα χρόνια στις ομάδες που αγωνίστηκε σε Πορτογαλία και Γαλλία ήταν βασικότατος. Είναι στα 33 του χρόνια, έμπειρος και φαίνεται να έχει κερδίσει τον Πάμπο, που έχει βεβαίως και εναλλακτικές λύσεις.

Την ίδια ώρα, αρκετά είναι τα ονόματα ποδοσφαιριστών που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη θέση του επιτελικού μέσου. Ρούι Πέδρο, Σεργκέι Κρίβετς, Χουάν Μουνάφο και Ράντου Τζινσάρι, Μάρτιν Τόνσο. Λογικά ένας εξ αυτών θα καταλήξει στην Ομόνοια, χωρίς να αποκλείεται να προκύψει και κάτι άλλο. Πάντως, πρόκειται για καλούς ποδοσφαιριστές, με αρκετές παραστάσεις.

Την ερχόμενη βδομάδα αναμένουμε εξελίξεις. Ναι μεν υπάρχει ο χρόνος μέχρι το τέλος του μήνα που θα αρχίσει η Ομόνοια την προετοιμασία της, όμως επιβάλλεται άμεσα να αρχίσει η υλοποίηση μετεγγραφών, ώστε να διαμορφωθεί έγκαιρα και σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ.

Autoremarketing

Bet on Alfa