ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠολύπειρος Αργεντινός για τον άξονα;;;

Πολύπειρος Αργεντινός για τον άξονα;;;

Συνεχίζει το ψάξιμο ο Πάμπος Χριστοδούλου και από ότι φαίνεται μετά και την απόκτηση Κανού, αυτό το διάστημα, εξετάζει λύσεις και για τον άξονα.

Bet on Alfa

Το όνομα του Αργεντινού Μάριο Μπολάτι παίζει πολύ τις τελευταίες ώρες για το κέντρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρόκειται για ένα πολύπειρο 32χρονο μέσο με εμπειρία σε μεγάλες ομάδες όπως η Φιορεντίνα και η Πόρτο.

Ο Μπολάτι γεννήθηκε στην Αργεντινή και η καριέρα του ξεκίνησε το 2003 στην Μπελγκράνο. Το 2006 η ομάδα του ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία Αργεντινής αλλά άντεξε μόλις μία σεζόν. Το βήμα στην Ευρώπη το έκανε το 2007 υπογράφοντας 4ετές συμβόλαιο με την Πόρτο. Το 2010 μετακινήθηκε στην Ιταλία για λογαριασμό της Φιορεντίνα, μια μεταγραφή ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Το 2011 επιστρέφει Λατινική Αμερική και πιο συγκεκριμένα στην Ιντερνατιονάλ Βραζιλίας για 4,5 εκατομμύρια. 

Ο Μπολάτι μετρά συμμετοχές και με την Εθνική Αργεντινής την χρονιά 2009-2010. Πέτυχε και γκολ με την εθνική Αργεντινής εναντίων της Ουρουγουάης στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 με προπονητή τον Μαραντόνα.

Autoremarketing

Bet on Alfa