ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟι 3+1 κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ

Οι 3+1 κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ

Η αποστολή της Ομόνοιας βρίσκεται στον δρόμο για το αθλητικό κέντρο «Ρέμες», στην Οπαλένιτσα. Εκεί, τις επόμενες 13 μέρες θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εκεί θα «χτιστεί» η νέα Ομόνοια. 

Bet on Alfa

Η ομάδα, που «πέταξε» τα ξημερώματα για την Πολωνία, παρουσιάζει τέσσερις εκκρεμότητες για να συμπληρωθεί το ρόστερ της, βάσει του σχεδιασμού από τον Πάμπο Χριστοδούλου. Όπως παρουσιάζεται σήμερα το ρόστερ, οι θέσεις που θα κληθεί άμεσα να καλύψει ο Κύπριος τεχνικός είναι αυτές των κεντρικών αμυντικών (δύο), του ανασταλτικού μέσου και του ακραίου επιθετικού.

Τέσσερις θέσεις, την ώρα που οι κενές θέσεις ξένων / κοινοτικών είναι τρεις. Άρα, είτε η μια επιλογή θα αφορά σε ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών για να εγγραφεί στον κατάλογο Β, είτε θα προκύψει αποχώρηση ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο ρόστερ. Είναι κάτι για το οποίο θα καταλήξει ο προπονητής, ίσως με το τέλος του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

Για την ώρα, πάντως, «καίγεται» για συμφωνία με ανασταλτικό μέσο και τουλάχιστον τον ένα από τους δυο στόπερ. Πληροφορίες φέρουν την Ομόνοια να είναι μια ανάσα και από τις δυο περιπτώσεις. Στόχος είναι να βρεθούν το συντομότερο δυνατό στην Πολωνία και να αρχίσουν προπονήσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa