ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑδειάζει η κλεψύδρα για τον Αραούχο

Αδειάζει η κλεψύδρα για τον Αραούχο

Εντάχθηκε από τους πρώτους στις προπονήσεις ο Τζαϊλσον Αραούχο, όμως ένα μήνα μετά είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην βάλει και επίσημα φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Αν και αρχικά οι διαβεβαίωση του ιδίου και του εκπροσώπου του ήταν πως, δεν υπάρχει θέμα με την Γκρέμιο Ανάπολις, ακολούθως προέκυψε, γεγονός που δεν επέτρεψε στην Ομόνοια να τον εντάξει στο ρόστερ της. 

Bet on Alfa

Οι προσπάθειες από την Κύπρο δεν καρποφορούσαν γι’ αυτό και ο Αραούχο με τον μάνατζέρ του θέλησαν να βρεθούν στην Βραζιλία για να διευθετήσουν το θέμα. Μάλιστα, διαβεβαίωναν ότι όλα θα κυλήσουν καλώς το συντομότερο. Ωστόσο, έχουν περάσει αρκετές μέρες από την απουσία του Αραούχο από τις προπονήσεις, παραμένει στη Βραζιλία και δεν υπάρχει νεότερο, καμιά θετική εξέλιξη. 

Γι’ αυτό και όπως πληροφορούμαστε, η σημερινή μέρα ίσως καθορίσει το μέλλον του ακραίου αμυντικού στην Ομόνοια. Ο Πάμπος Χριστοδούλου, που πιστεύει πολύ στον ποδοσφαιριστή, έχει εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια. Εάν εντός της ημέρας δεν υπάρξει ενημέρωση από τη Βραζιλία, τότε ο Κύπριος τεχνικός υποχρεωτικά θα αναζητήσει άλλο ποδοσφαιριστή για τη θέση του δεξιού μπακ. 

Σαφώς και δεν θα είναι η καλύτερη εξέλιξη αφού θα πρέπει να τρέξει και το συντομότερο να εντάξει στο ρόστερ ποδοσφαιριστή, να αρχίσει προπονήσεις και να είναι έτοιμος στον μεγαλύτερο βαθμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Πάμπος αλλά και οι διοικούντες την Ομόνοια ευελπιστούν πως, έστω και την υστάτη ο Αραούχο θα ενημερώσει για ευχάριστη εξέλιξη και άμεσα θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας, αλλιώς…

Autoremarketing

Bet on Alfa