ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοιος θα δει την πόρτα της εξόδου

Ποιος θα δει την πόρτα της εξόδου

Με την ολοκλήρωση άλλων δυο μετεγγραφών, των Αραούχο και Φαμπρίσιο το ρόστερ της Ομόνοιας είναι υπερπλήρες, σε σημείο που υπάρχει επιπλέον ποδοσφαιριστής στους ξένους / κοινοτικούς. Κάθε ομάδα δικαιούται 15 και αυτή τη στιγμή η Ομόνοια έχει 16. Αναπόφευκτα κάποιος θα πρέπει να αποχωρήσει. Ο λόγος ανήκει στον προπονητή γι’ αυτή την απόφαση, που θα πρέπει να υποδείξει σε κάποιον την πόρτα της εξόδου του «Ηλίας Πούλλος».

Bet on Alfa

Και τώρα ποιος; Η απάντηση αναμένεται να δοθεί σύντομα. Είτε θα γίνει προσπάθεια τερματισμού του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, είτε θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού. Ό,τι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει άμεσα. Σύντομα αναμένεται εξέλιξη, ενημέρωση στον ποδοσφαιριστή και ανακοίνωση από το σωματείο.

Φωτογραφίζονται δυο ποδοσφαιριστές, Νίκαντρο Μπρέβελντ και Μπλάτι Τουρέ, που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή η οποία είναι υπερπλήρης μετά τις προσθήκες που έγιναν. Ωστόσο, από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί ο Πάμπος Χριστοδούλου τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Ίσως και να εκπλήξει. Η απάντηση τις προσεχείς μέρες.

Autoremarketing

Bet on Alfa