ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈμφαση (και) στην ομοιογένεια 

Έμφαση (και) στην ομοιογένεια 

Μόλις δυο βδομάδες πριν τη σέντρα στο νέο πρωτάθλημα και όπως είναι λογικό ο Πάμπος Χριστοδούλου θα αρχίσει να παίρνει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα που θα ετοιμάσει και θα παρουσιάσει στην πρεμιέρα. Αποκτήθηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές και είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος για να δέσουν, να γίνουν σύνολο. Αυτό ο προπονητής της Ομόνοιας θα το επιδιώξει (και) μέσα από τα φιλικά παιχνίδια. Στα τρία που ακολουθούν σε διάστημα μιας βδομάδας, λογικά ο Πάμπος θα δώσει χρόνο συμμετοχής τουλάχιστον σε συγκεκριμένο διάστημα στους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει να έχει στο αρχικό σχήμα στις 19 ή 20 Αυγούστου.

Bet on Alfa

Είναι ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν αργοπορημένα στις προπονήσεις και θα αυξάνουν τον χρόνο παρουσίας τους σταδιακά. Λογικά στο τελευταίο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα το επόμενο Σάββατο θα θελήσει να δώσει έστω για ένα ημίχρονο χρόνο συμμετοχής στην ενδεκάδα που θα προορίζει για την πρεμιέρα. 

Είναι ξεκάθαρο πως, ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας. Θεωρείται βέβαιο πως, στα πρώτα ματς θα αγωνιστούν αυτοί που είναι στην καλύτερη κατάσταση και στην πορεία θα μπουν στην ομάδα και άλλοι που αποκτήθηκαν για βασικές επιλογές.

Τα «αποκαλυπτήρια» της νέας Ομόνοιας είναι αύριο, στις 19:00 στο ΓΣΠ. Η προσμονή είναι μεγάλη και χιλιάδες φίλοι της ομάδας θα δηλώσουν «παρών» στο αυριανό φιλικό. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα έχει άλλη μια ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα και να εξάγει εκ νέου συμπεράσματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του.

Autoremarketing

Bet on Alfa