ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ ομάδα βόλεϊ δείχνει τον δρόμο...

Η ομάδα βόλεϊ δείχνει τον δρόμο…

Αυτό που πέτυχε η ομάδα βόλεϊ της Ομόνοιας χθες βράδυ ήταν εκπληκτικό. Έκανε τη διαδρομή από την κόλαση στον παράδεισο. Έχανε με 0-2 σετ από τον Παφιακό, που επίσης είναι μια καλή ομάδα, όμως είχε το σθένος, τη δύναμη και τον χαρακτήρα να επιστρέψει, να κάνει την ολική ανατροπή και να φθάσει στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια συμπεριφέρθηκε ως Βασίλισσα, όπως δηλαδή της αρμόζει και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Παρόλο που ήταν μόλις το πρώτο επίσημο ματς, η Ομόνοια έδειξε ότι διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο ικανό να φθάσει σε όλους τους τίτλους και να διακριθεί στην Ευρώπη, που αποτελεί το μεγάλο φετινό στοίχημα.

Παράλληλα, ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρθηκε και αντέδρασε η Ομόνοια, έδειξε τον δρόμος και στην ποδοσφαιρική ομάδα. Νοοτροπία νικητή, χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, αποφασιστικότητα και δίψα για τον τίτλο. Αυτό θα πρέπει να επιδείξει και η ομάδα το Πάμπου Χριστοδούλου στη συνέχεια. Να αντιδράσει σωστά και να δείξει πως δεν αστειεύεται, και ό,τι έγινε, έγινε. 

Με υπομονή και ψυχραιμία θα πρέπει να αντιμετωπίζεται η κάθε κατάσταση, είτε είναι αρνητική είτε θετική. Με πείσμα στα δύσκολα θα πρέπει να βρίσκει τον τρόπο να επανέρχεται, ενώ στις επιτυχίες να ξέρει να τις διαχειρίζεται και να μην εφησυχάζει.

Είναι ακόμη στην αρχή, υπάρχει δρόμος και εφόσον αντιδράσει αναλόγως, από τη στιγμή που υπάρχει ποιοτικό ρόστερ, οι δυνατότητες είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτές που παρουσίασε έως τώρα, ναι μπορεί να πετύχει πολλά στην τρέχουσα σεζόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa