ΑρχικήOFF THE RECORDΚαταδίκη για το πανό από επώνυμους Αποελίστες.

Καταδίκη για το πανό από επώνυμους Αποελίστες.

Την έντονη καταδίκη τους , για το διάσημο πλέον στο πανελλήνιο,  πανό των οργανωμένων πορτοκαλλί, εκφράζουν πολλοί Αποελίστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα με αναρτήσεις τους.

Bet on Alfa

Ξεχωρίζουμε τις αναρτήσεις του Κωστή Ευσταθίου, Βουλευτή της ΕΔΕΚ και του πρώην προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Κρις Τριανταφυλλίδη.

Έγραψε ο Κωστής Ευσταθίου στο λογαριασμό του στο Facebook:

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ TOY ΚΩΣΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ
Ως φίλαθλος και οπαδός του ΑΠΟΕΛ καταδικάζω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου το αισχρό και προσβλητικό πανό που ανήρτησαν τα ελάχιστα σε αριθμό φασιστοειδή και ανιστόρητα παράσιτα που συστηματικά εξακολουθούν να προσβάλλουν τον ΑΠΟΕΛ, την ιστορία και τον κόσμο του. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα των Ελλήνων Κυπρίων της Λευκωσίας γι αυτό και δεν έχει ούτε μπορεί να έχει καμιά σχέση με τους υβριστές των αγώνων του Ελληνικού Λαού για Ελευθερία και Δημοκρατία. Όσοι θέλουν να κάνουν πολιτική να μείνουν μακριά από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανήκει σε όλους και δεν αποτελεί κτήμα κανενός. Το «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ» δεν είναι απλά σύνθημα αλλά συνειδητή επιλογή!”

O Κρις Τριανταφυλλίδης στο λογαριασμό του στο twitter:

“Καταδικάζω ανεπιφύλακτα το πανο που αναρτήθηκε στο Γ Σ Π σχετικα με την εξέγερση του Πολυτεχνείου ανεξαρτητα ποιοι το ανήρτησαν.Προκειται για ανάξιους συνεχιστές της γενιάς του Πολυτεχνείου και ανάξιους ευεργετηθέντες της ενέργειας και θυσίας τους.”

Autoremarketing

Bet on Alfa