ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΦΟΥΤΣΑΛ | Φιλοξενείται από την Ανόρθωση και θέλει να...

ΦΟΥΤΣΑΛ | Φιλοξενείται από την Ανόρθωση και θέλει να πετύχει το 1-1

Ένα πολύ σημαντικό αγώνα δίνει απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ, η οποία θα ταξιδέψει στη Λάρνακα όπου θα φιλοξενηθεί από την Ανόρθωση, για τον δεύτερο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα, για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Ο αγώνας θα γίνει στις 19:00 στην κλειστή αίθουσα «Κίτιον».

Οι «πράσινοι» βρίσκονται πίσω στις νίκες με 1-0, καθώς στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκαν από την Ανόρθωση στη διαδικασία των πέναλτι, συνεπώς θα επιδιώξουν να ισοφαρίσουν τη σειρά των τελικών και να επαναφέρουν το πλεονέκτημα έδρας στην πλευρά τους.

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα, παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Βαρνάβας Κοντοδήμητρος: «Χάσαμε μέσα από τα χέρια μας τη νίκη στον προηγούμενο αγώνα. Παρά την στεναχώρια μας, πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι αυτό και να επικεντρωθούμε στο εξαιρετικά σημαντικό που μας περιμένει στη Λάρνακα. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και να πάρουμε τη νίκη».

Για την πορεία της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα της Παρασκευής, ο Βαρνάβας Κοντοδήμητρος τόνισε: «Προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά και επικεντρωθήκαμε στο να προσθέσουμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή πέραν της νίκης, θέλουμε να πάρουμε το διπλό».

Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα μας, καθώς αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Τάσου Σκαμπίλη, Σέζαρ Περέιρα, Βίκτορ Κράβτσοφ και Κωνσταντίνο Ανδρέου.

Τα αποτελέσματα των πρώτων ημιτελικών αγώνων
ΑΠΟΕΛ vs AEK 6-4
OMONOIA vs Ανόρθωση 4-4 (2-3 πεν.)

Επόμενοι αγώνες
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου (19:00): ΑΕΚ vs ΑΠΟΕΛ
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου (19:00): Ανόρθωση vs ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ

Autoremarketing

Bet on Alfa