ΑρχικήΚΡΙΤΙΚΗ ΑΓΩΝΑΖητούμενο: Το καλό 20λεπτο να γίνει 90λεπτό!

Ζητούμενο: Το καλό 20λεπτο να γίνει 90λεπτό!

 

Το γράψαμε και χτες. Ζητούμενο ήταν πρώτα και κύρια η νίκη και μετά η ένδειξη ότι η ομάδα βελτιώνεται σε σχέση με τα όσα είδαμε στα φιλικά. Η νίκη ήρθε… Η βελτίωση όχι…

Bet on Alfa

Το σημαντικότερο πρόβλημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ χτες ήταν η έλλειψη ταχύτητας. Δεν μιλάμε για ομοιογένεια, αυτοματισμούς και τα συναφή, πράγματα που λογικά θα έρθουν με τον χρόνο. Μιλάμε για την ανάπτυξη της ομάδας και τον τρόπο παιχνιδιού της.

Η ομάδα είχε την κατοχή, είχε και αρκετές τελικές προσπάθειες. Δεν δημιούργησε όμως τις κλασσικές ευκαιρίες. Και όσο ο χρόνος περνούσε και το δεύτερο γκολ δεν ερχόταν, η πίεση βάραινε τα πόδια των ποδοσφαιριστών και τα λάθη έρχονταν πιο εύκολα…

Κάπως έτσι η ΑΛΚΗ ισορρόπησε και προσπάθησε να απειλήσει… Και στην φάση με το φάουλ στο 94’, πίστεψε ότι μπορεί να πάρει και κάτι από το παιχνίδι.

Δεν ξέρουμε τι πραγματικά έχει στο μυαλό του ο Ολίβα. Ως προπονητής γνωρίζει ότι με παρόμοιες εμφανίσεις, η ομάδα δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις στο πρωτάθλημα. Όμως έχει 3 βδομάδες μπροστά του, να βελτιώσει πράγματα και καταστάσεις ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι… Γιατί ανασταλτικά η ομάδα έχει βελτιωθεί και δείχνει να έχει σωστή λειτουργία.

Ο Φράνιο Πρτσε, ήταν ο man of the match στο χτεσινό παιχνίδι. Όχι μόνο γιατί σκόραρε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι αλλά και γιατί με την παρουσία του και στα 90 λεπτά έδειξε ποιότητα και σοβαρότητα. Ο Μόντες για ακόμα μια φορά έδειξε στοιχεία ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω, ενώ θετικοί ήταν οι Ραμίρεζ και Ζίβετς. Πολύ πίσω ο Ματ, έδειξε να μην έχει συνέλθει από τον τραυματισμό του, στην μετριότητα κινήθηκαν και οι Σοάρες και Γκόμεθ στον άξονα. Περισσότερα πράγματα περιμέναμε και από τον Λόπες, ενώ ο Εντρένα δεν βοήθησε καθόλου με την είσοδο του στο παιχνίδι, σε αντίθεση με τον Κούσουλο, που έκανε αισθητή την παρουσία του, από το πρώτο λεπτό που πάτησε γήπεδο.

Συμπερασματικά.. Ο Ολίβα δήλωσε ικανοποιημένος από το πρώτο 20λεπτο. Στόχος της ομάδας πρέπει να είναι τα ποιοτικά της λεπτά σε ένα 90λεπτο να αυξηθούν. Γιατί με ένα καλό 20λεπτο, δεν θα πάει μακριά η βαλίτσα. Λογικά ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας. Και σε 3 βδομάδες θα μπορέσουμε να δούμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα…

ΥΓ. Κάποιοι εκπρόσωποι τύπου θα πρέπει να σοβαρευτούν. Πραγματικά κανείς δεν κατάλαβε γιατί διαμαρτύρεται ο κ. Τζιάμπος. Διαιτησίες όπως την χτεσινή, θα εύχεται να έχει σε κάθε παιχνίδι η «αθάνατη».

Autoremarketing

Bet on Alfa