ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΟ απολογισμός του Σαββατοκύριακου για τις επίλεκτες ομάδες

Ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου για τις επίλεκτες ομάδες

Τέσσερις και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής κέρδισε εκτός έδρας την ΠΑΕΕΚ με 0-4. Το «τριφύλλι» έφτασε στους 31 βαθμούς με απολογισμό εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Για την ώρα οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 7η θέση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 ηττήθηκε με 4-0 από την ΠΑΕΕΚ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και παραμένει στη 12η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 κέρδισε με 4-0 την ΠΑΕΕΚ εντός έδρας και συνεχίζει να βρίσκεται αήττητη στην πρώτη θέση. Ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη της και 14η συνολικά. Με τη επιτυχία αυτή η ομάδα μας ανέβηκε στους 45 βαθμούς με απολογισμό 14 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Παράλληλα η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες που είχε το ΘΟΪ και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους επτά βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 επανήλθε στις επιτυχίες, αφού κέρδισε εντός έδρας την ΠΑΕΕΚ με 4-1 και ανέβηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 από τη δεύτερη θέση. Με το «τρίποντο» αυτό η ομάδα μας ανέβηκε στους 42 βαθμούς, στο +1 από τη δεύτερη Δόξα έχοντας απολογισμό 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 κέρδισε εκτός έδρας τον Διγενή Μόρφου με 1-5 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και ανέβηκε στους 23 βαθμούς. Πλέον το «τριφύλλι» μετρά επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά:

U17: ΠΑΕΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-4

U16: ΠΑΕΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-0

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΕΕΚ 4-0

U14: OMONOIA – ΠΑΕΕΚ 4-1

U13: ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΡΦΟΥ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-5

Autoremarketing

Bet on Alfa