ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«Παίζει» και το σενάριο να μην γίνει μετεγγραφή

«Παίζει» και το σενάριο να μην γίνει μετεγγραφή

Εδώ που φθάσαμε, στην τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου, «παίζει» και το σενάριο η Ομόνοια να μην ολοκληρώσει τέταρτη μετεγγραφή. Πλέον, είναι όλα πιθανά, παρόλο που θα πρέπει να αναμένουμε τις επόμενες ώρες ποια θα είναι η κατάληξη.

Bet on Alfa

Από την Ομόνοια αυτό που διαρρέει είναι πως, δεν βρήκαν αυτό που θέλουν προπονητής και αθλητικός διευθυντής ή αν εντόπισαν κάτι πολύ καλό ήταν και δαπανηρό. Δεν έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια και αν έστω και την τελευταία στιγμή προκύψει κάτι αξιόλογο εντός οικονομικών δεδομένων, τότε θα γίνει η κίνηση.

Αυτό που προκαλεί απορία είναι πως, άλλες ομάδες βρήκαν αυτό που έψαχναν και η Ομόνοια όχι. Δεν λέμε να γίνει μετεγγραφή για χάρη της μετεγγραφής, όμως μια επιπλέον λύση στην επίθεση θα είναι ήταν ό,τι καλύτερο στην προσπάθεια που θα κάνει η Ομόνοια στη συνέχεια.

Ο Ντάρμπισαϊρ θα επανέλθει, αν όχι στο ματς με τον Ερμή στο επόμενο με τη Δόξα. Το ερώτημα είναι, σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται και αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά στο σκοράρισμα τη στιγμή που δεν κάνει καθόλου καλή σεζόν. Αν στην ομάδα γνώριζαν ότι ο Άγγλος θα έλθει και θα αρχίσει να… πυροβολεί, κανένα πρόβλημα.

Υπομονή, λοιπόν, ακόμη λίγες ώρες. Μέχρι το μεσημέρι, λογικά, θα υπάρξει φως στην άκρη του τούνελ αφού αν θα γίνει μετεγγραφή, ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να βρίσκεται εντός της ημέρας στην Κύπρο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa