- Τις επίσημες θέσεις του Δημοκρατικού Συναγερμού, τις εκφράζει ο ίδιος ο Δημοκρατικός Συναγερμός με τις ανακοινώσεις του.
- Ουδεμία ανάμειξη έχει ο Δημοκρατικός Συναγερμός με τη διοίκηση των Ποδοσφαιρικών Σωματείων.
- Η ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας αποτελεί μια αυθαίρετη ενέργεια, εντελώς εκτός των αρμοδιοτήτων της.
ΔΗΣΥ: Eγώ εν τζαι ….
Γέλια προκαλεί η πρωινή ανακοίνωση του ΔΗΣΥ η οποία αναφέρει ότι δεν παρεμβαίνει σε Δ.Σ Σωματείων και κακίζει την χθεσινή ανακοίνωση του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου η οποία αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν την Ανόρθωση.
Πραγματικά στην “Πινδάρου” θεωρούν ότι μπορούν να εμπαίζουν με τη νοημοσύνη του κόσμου; Βούηξε το παζάρι για τις παρεμβάσεις πολιτικών προσώπων για το θέμα Ουζόχο και αυτοί συνεχίζουν την πιππίλα του “Εγώ εν τζαι….”. Mάλλον οι πολιτικές παρεμβάσεις έγιναν από εξωγήινους του πλανήτη Άρη!
Δείτε την σημερινή ανακοίνωση των σαίνιών της Πινδάρου:
Σε σχέση με την χθεσινή ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας ΔΗΣΥ του Δήμου Αμμοχώστου, αναφέρουμε τα ακόλουθα:







