ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑναστασίου: "Μια καλή εμφάνιση με νίκη είναι το ιδανικό"

Αναστασίου: “Μια καλή εμφάνιση με νίκη είναι το ιδανικό”

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Γιάννης Αναστασίου σε σχέση με το Σαββατιάτικο ντέρμπι με Απόλλωνα καθώς και την άποψη του για τα Playoff.

Bet on Alfa

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

“Δύσκολο αλλά ενδιαφέρον, καλή ομάδα και ποιοτική. Παίξαμε πολλές φορές φέτος, οι λεπτομέρειες θα έλεγα ήταν υπέρ τους. Ευελπιστώ και θέλω να πιστεύω πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στο μεταξύ μας παιχνίδια. Θα είναι σημαντική η συγκέντρωση και η αποτελεσματικότητα. Στο πρώτο ματς στο κυπέλλου δεν ήμασταν αποτελεσματικοί παρά το ότι ήμασταν με 10, μέχρι το 60-70 ήμασταν το αφεντικό. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη συγκέντρωση μας. Στον επαναληπτικό δεν μας δημιούργησαν κινδύνους, σκόραραν μετά από ένα σουτ. Δεν υπήρχαν τρομερές διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων».

Για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας μας ΑΕΛ και Ανόρθωση:

«Πιστεύω ότι το ματς με την Ανόρθωση ήταν το καλύτερο, τακτικά και τεχνικά. Αλλά δεν κερδίσαμε. Όταν είσαι καλύτερος θέλω να κερδίσουμε. Πιστεύω πως έχουμε περισσότερες δυνατότητες. Αυτά τα δύο παιχνίδια να είναι μια αρχή γιατί δείχνουμε πως μπορούμε. Μια καλή εμφάνιση με νίκη είναι το ιδανικό. Υπάρχει η κούραση και κάποια άλλα πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Δεν τελειώνει τίποτα αν δεν τελειώσει η σεζόν. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί μέχρι το τέλος και να διεκδικούμε το μάξιμουμ».

Το πλάνο για τα playoff

«Είναι ενδιαφέρον, παίζουν οι καλύτερες ομάδες. Δείξαμε με ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα, ΑΠΟΕΛ, δεν ήμασταν χειρότεροι, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Κερδίσαμε 2, χάσαμε 3 στις λεπτομέρειες. Είναι 10 παιχνίδια, είναι αρκετά. Θα υπάρξει κόπωση και ψυχολογική, αλλά εμείς δουλεύομε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το μόνο που θέλω είναι να μην παρουσιάζονται απρόοπτα και τραυματισμοί, γιατί μας κάνει να αλλάζουμε το πλάνο μας. Αυτοί που είναι διαθέσιμοι είναι σε καλή κατάσταση και το κυριότερο είναι να τους κρατήσουμε σε εγρήγορση γιατί όλα θα χρειαστούμε, τους το έχω πει. Να δίνουν το 100%».

Πηγή: goal.philenews.com.cy

Autoremarketing

Bet on Alfa