ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑTo ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτούς τους ανθρώπους και αυτά τα...

To ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτούς τους ανθρώπους και αυτά τα παιδιά που ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ!

Αν έλεγε κάποιος στους ανθρώπους του τμήματος καλαθόσφαιρας όταν αποφάσιζαν να ανεβάσουν την ομάδα στην Α’ κατηγορία το περασμένο καλοκαίρι, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κατάφερνε να κοιτάζει στα μάτια ομάδες όπως ο Κεραυνός, το ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ οι οποίες έχουν υπερπολλαπλάσιο προϋπολογισμό, θα τον έβγαζαν σίγουρα τρελό και παλαβό.

Bet on Alfa

Παρόλα αυτά ο Νικόλας Παπαδόπουλος μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους του τμήματος, με την σκληρή δουλειά αλλά κυρίως με την αγάπη τους για την ΟΜΟΝΟΙΑ, έχουν καταφέρει, παρά τα οικονομικά και άλλα προβλήματα, να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν  ένα σύνολο για το οποίο μπορεί να είναι υπερήφανος και ο τελευταίος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ. Το χθεσινό διπλό στον Στρόβολο απέναντι στον Κεραυνό μιλά από μόνο του.

Αυτά τα παιδιά έχουν καλαθοσφαιρικό θράσος και το αποδεικνύουν κάθε εβδομάδα στο παρκέ. Παράλληλα όμως περιμένουν και από τον κόσμο της ομάδας μας να τους δώσει πίσω λίγη από την χαρά και την περηφάνεια που μας προσφέρουν αυτοί με τις εμφανίσεις τους κάθε εβδομάδα.

Η μπασκετική ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν στις 20 Μαρτίου δίνει τον προτελευταίο της αγώνα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, απέναντι στην ΕΝΠ στον Άγιο Δομέτιο.

Ο πράσινος λαός έχει καθήκον να δώσει βροντερό παρόν για το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτούς τους ανθρώπους, σε αυτά τα παιδιά, που παρά τις δυσκολίες ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ!

Autoremarketing

Bet on Alfa