ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠαράδειγμα προς μίμηση!!!

Παράδειγμα προς μίμηση!!!

Τα τμήματα του Σωματείου φέτος (και όχι μόνο) έβαλαν γυαλιά σε όλους. . Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πως τα λεφτά που επενδύονται σ’αυτά τα αθλήματα είναι ελάχιστα, χορηγοί είναι μετρημένοι και φέτος υπάρχει και ένας εξτρά παράγοντας που δεν είναι άλλος από την Κάρτα Φιλάθλου. Παράγοντας ο οποίος άδειασε στην κυριολεξία τα γήπεδα, κάνοντας το έργο των ομάδων ακόμα πιο δύσκολο. Σε όλα αυτά για την δική μας ομάδα υπάρχει ένα επιπλέον ζήτημα, το οποίο μας ταλανίζει εδώ και κάποια χρόνια, τα οικονομικά προβλήματα του Σωματείου. Όλα αυτά συντείνουν στο δύσκολο έργο που έχουν τα τμήματα μας.

Bet on Alfa

Προς τιμή τους, μέσα σ’αυτές τις τρομερά αντίξοες συνθήκες καταφέρνουν να κρατάνε τη σημαία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ψηλά. Αν όλα πάνε κατ’ευχή και η ομάδα Φούτσαλ κατακτήσει και το πρωτάθλημα (1-0 στις νίκες και το πλεονέκτημα έδρας σε μας) τότε η χρονιά δεν θα είναι απλά πετυχημένη αλλά …. ονειρική. Νταμπλ στην Πετόσφαιρα, νταμπλ στο Φουτσαλ, σημαντική βελτίωση της Καλαθοσφαιρικής ομάδας με μεγάλες νίκες κόντρα σε Κεραυνό, Αποελ κλπ.

Οι επιτυχίες των τμημάτων ας είναι παράδειγμα προς μίμηση για το μεγαλύτερο τμήμα, το ποδοσφαιρικό. Τα χρήματα παίζουν τον ρόλο τους αλλά δεν είναι ο καθοριστικός. Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχουν μέσα άτομα που να κατέχουν το πόστο τους, να είναι επαγγελματίες και το πλέον σημαντικό να υπάρχουν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που θα μπουν μπροστά. Όπως ο Σάββας Σάββα, οι Πετρακίδιες και ο Αλεξίου στην Πετόσφαιρα αλλά όπως ο Μανώλη, ο Σκαμπύλης και οι Ιωάννου στο Φούτσαλ. Παίκτες που τιμούν το Τριφύλλι για …. “σελίνια”.

Autoremarketing

Bet on Alfa