ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝFan Club Λακατάμειας:"O Νικολάου προτίμησε να ντροπιάσει την τιμή...

Fan Club Λακατάμειας:”O Νικολάου προτίμησε να ντροπιάσει την τιμή του αλλά και ολόκληρη την οικογένεια του για να μην πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ τους 3 βαθμούς”

Aνακοίνωση του Fan Club Λακατάμειας για τα όσα τραγικά είδαμε στον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην ΑΕΚ:

Bet on Alfa

“ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ, τα όσα έκανες και ακόμα κάνεις για αυτή την ομάδα είναι απίστευτα και μοναδικά σε παγκόσμιο επίπεδο. Ίσως όμως να έφτασε η στιγμή για το κάτι παραπάνω!

Αν και θέλουμε να κρατήσουμε μικρό καλάθι, βαθιά μέσα μας νοιώθουμε πως φέτος έχουμε να κάνουμε με μια ΟΜΟΝΟΙΑ απ’ τα παλιά, με μια ΟΜΟΝΟΙΑ που χαίρεσαι να την βλέπεις, με μια κανονική ΟΜΟΝΟΙΑ όπως μας την παρέδωσαν οι παππούδες μας. Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν πως έχουν την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν στα ίσα όλες τις ομάδες και ότι δύσκολα θα ηττηθούν σε ένα αγώνα 11 εναντίων 11.

Δυστυχώς όμως σπάνια θα δούμε αγώνα της ομάδας μας 11 εναντίων 11. Μάλλον κάποιοι κατάλαβαν πιο γρήγορα από εμάς ότι η βασίλισσα ξαναζωντάνεψε. Χθες βράδυ, ο Νικολάου προτίμησε να ντροπιάσει την τιμή του αλλά και ολόκληρη την οικογένεια του για να μην πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ τους 3 βαθμούς. Μέχρι πριν λίγες ώρες τα νεύρα μας χτυπούσαν κόκκινο. Σήμερα όμως και με καθαρό μυαλό ένα έχουμε να σας πούμε. Γουστάρουμε πολύ που τρέμετε μόνο και μόνο στην ιδέα πως η τριφυλλάρα είναι και πάλι εδώ και ότι επέστρεψε για να πάρει αυτό που της αξίζει.

Όπως λοιπόν αναφέραμε στην αρχή της ανακοίνωσης μας, ίσως να έφτασε η στιγμή για το κάτι παραπάνω από πλευράς μας.

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ. ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΝΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΧΤΙΚΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ!

Υ.Γ: Συγχαρητήρια σε όλους τους λεβέντες μας, που έδωσαν την ψυχή τους απο την στιγμή που φύγαμε με τα λεωφορεία μέχρι και το τέλος του αγώνα.”

Autoremarketing