ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΠαίζουν κρυφτούλι Αποελ και Νικόλας....

Παίζουν κρυφτούλι Αποελ και Νικόλας….

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Νικόλας Παπαδόπουλος πιάνει σήμερα δουλειά στη νέα του ομάδα, το Αποελ, στην οποία θα δουλέψει ως πρώτος προπονητής.

Bet on Alfa

Ως γνωστόν ο Νικόλας Παπαδόπουλος παραιτήθηκε κι επίσημα την περασμένη Δευτέρα από την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού πρώτα όπως όλα δείχνουν είχε συμφωνήσει με το Αποελ.

Πάντως το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει βγεί επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Αποελ  δείχνει ακριβώς τον ανέντιμο τρόπο με τον όποιο οι γαλαζοκίτρινοι προσέγγισαν και συμφώνησαν με τον Κύπριο προπονητή, ενώ μας αφήνει κι εμάς μια πολύ πικρή γεύση για έναν άνθρωπο τον οποίο μέχρι την περασμένη Κυριακή είχαμε πολύ ψηλά στην υπόληψη μας.

Ο καθένας όπως γράψαμε πάρα πολλές φορές κρίνεται από τις πράξεις, τις αποφάσεις που παίρνει και τις επιλογές που κάνει. Και δυστυχώς η απόφαση του Νικόλα έχει απογοητεύσει τους πάντες στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά αν ο Νικόλας Παπδόπουλος είχε ενημερώσει  παντελονάτα το Δ.Σ του Σωματείου μας, και τους ανθρώπους της μπασκετικής μας ομάδα, ότι έχει πρόταση από το Αποελ και θα ήθελε να συνεχίσει σε μια ομάδα με πιο ψηλούς στόχους από την δική μας.  Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και αυτό είναι που πληγώνει περισσότερο!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa