ΑρχικήOFF THE RECORDΜαλέκος για ΟΜΟΝΟΙΑ: «Όταν δουλεύεις σωστά δεν μπορεί να...

Μαλέκος για ΟΜΟΝΟΙΑ: «Όταν δουλεύεις σωστά δεν μπορεί να σε σταματήσει κανείς»

Συνέντευξη εφ´ όλης της ύλης στον Supersportfm και στον Μιχάλη Παπαγεωργίου έκανε ο Κώστας Μαλέκος ο οποίος ανάμεσα στα πολλά μίλησε και για την φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ:

Για την Ομόνοια; «Χαίρομαι για την πορεία της Ομόνοιας. Δίνει άλλο χρώμα η Ομόνοια, είναι σημαντικό να είναι δυνατή η Ομόνοια. Βλέπω μια κατάσταση σοβαρή, όχι αυτό που γινόταν τα τελευταία χρόνια, ότι φταίει το ΑΠΟΕΛ, φταίει η διαιτησία, φταίνε όλοι εκτός από τούς ίδιους, δεν το βλέπω αυτό φέτος. Η χρονιά δείχνει ότι όταν δουλεύεις σωστά δεν μπορεί να σε σταματήσει κανείς. Θα σταθώ και στην ατυχία με τους τερματοφύλακες Παναγή και Ουζόχο που τραυματίστηκαν μέσα σε μερικές ώρες. Θα σταθώ και στον Λουγκρίδη, έναν εξαιρετικό προπονητή τερματοφυλάκων ο οποίος έκανε τον Φαμπιάνο να ενσωματωθεί άμεσα. Είναι αυτονόητο ότι αξίζουν συγχαρητήρια και σε αυτούς που τον επέλεξαν».

Bet on Alfa

Γιατί έκανε και τις τρεις αλλαγές ο Μπεργκ με τη Νέα Σαλαμίνα;«Τον κάθισαν οι Παπασταύρου, Λάρκου και Ταραπουλούζης και του είπαν να κάνει αλλαγές. Μπορεί να μην το έκαναν έτσι όπως το λέμε χαριτολογώντας αλλά θα του έβαλαν πίεση γιατί προπονητικά είναι λάθος αυτό που έκανε».

Ομόνοια η Ανόρθωση; Ποιαν βλέπεις πιο έτοιμη; Ποια σου αρέσει περισσότερο; «Δεν έχει άσπρο-μαύρο. Έκαναν και οι δύο παιχνίδια που δείχνουν ότι έχουν στόφα πρωταθλητισμού. Η Ομόνοια βγάζει εξαιρετική εικόνα, δεν δέχεται εύκολα γκολ, ενώ η Ανόρθωση θυμίζει παλιά μεγάλα παιχνίδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Θα δούμε και με την ενίσχυση του Ιανουαρίου. Ο παίκτης που θα φέρουν θα πρέπει να αντεπεξέρχεται όταν καίει η μπάλα».

Autoremarketing

Bet on Alfa