ΑρχικήOFF THE RECORDΝεκτάριε πειράκτηκες;;;

Νεκτάριε πειράκτηκες;;;

Δηλώσεις έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του Αποέλ Νεκτάριος Πετεβίνος για την πληροφορία ότι θα έρθουν ξένοι διαιτητές στα playoff του Πρωταθλήματος:

Ανέφερε σχετικά:

«Αν αποφασίσει η ΚΟΠ να φέρει ξένους διαιτητές είναι δική της απόφαση. Αν έρθουν, αυτό που έχουμε να πούμε είναι «ας είναι να έρθουν» καθώς από άποψης προκατάληψης τα περισσότερα πυρά εμείς τα λαμβάνουμε. Ας φύγει αυτό για να χαθούν και οποιαδήποτε άλλοθι για κάποιους για να ρίχνουν από δω και από εκεί τις ευθύνες».

Ο “καθαρός” θα έλεγε απλά καλώς να ορίσουν… Φανερή η ανησυχία στα λόγια του Νεκτάριου.

Εμείς από την άλλη θα τον καθησυχάσουμε διότι όλο αυτό πρόκειται για εσκεμμένη διαρροή του Κούμα προς τα έξω ενόψει δημοσιογραφικής Σταύρου Παπασταύρου αλλά και ως ένδειξη καλής θέλησης για να προλάβει να μην στείλει η ΟΜΟΝΟΙΑ έκθεση στην ΟΥΕΦΑ.

 

Autoremarketing