ΑρχικήUncategorizedMεταγραφές τέλος.... Το στοίχημα του Μπέργκ για την μεσαία...

Mεταγραφές τέλος…. Το στοίχημα του Μπέργκ για την μεσαία γραμμή!

Ψες στις 12 τα μεσάνυχτα έπεσε κι επίσημα η αυλαία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τελικά προχώρησε σε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της, δείχνοντας ετοιμόητα η ομάδα προγραμματισμού εκεί και όπου χρειάστηκε.

Bet on Alfa

Από την ΟΜΟΝΟΙΑ αποχώρησαν ως δανεικοί οι Φάνος Κατελάρης και Ζοέλ Περέϊρα, ενώ λύθηκε η συνεργασία με τους Χεν Εζρά και Δημήτρη Χριστοφή.

Στην ομάδα μας ήρθαν  τρείς δανεικοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αγωνίζονται με το τριφύλλι στο στήθος μέχρι τον Μάϊο του 2020. Πρόκεται για τον Ρουμάνο τερματοφύλακα Κοστέλ Παντιλιμόν, τον ακραίο Νιγηριανό επιθετικό Νταβίντ Ακιντόλα και τον διεθνή Κύπριο ακραίο αμυντικό Μάριο Στυλιανού.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ  θα πορευτεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. To στοίχημα για τον Νορβηγό προπονητή της ομάδας μας είναι να βρεί τις λύσεις εκεί και όπου θα προκύψουν προβλήματα στην μεσαία γραμμή, με  τυχόν απουσίες των Βίτορ και Τζιόρντι.

Το γεγονός ότι δεν έγινε κάποια κίνηση ενίσχυσης στην μεσαία γραμμή, δείχνει την θέληση του Μπέργκ αλλά και της ομάδας προγραμματισμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να δώσουν ευκαιρίες στον Γιάννη Κούσουλο, και στον  Μαρίνο Τζιωνή, να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να αποδείξουν ότι βρίσκονται σε ετοιμότητα αλλά και στο επίπεδο που απαιτεί η ομάδα μας.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa