ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο ζήτημα διακοπής είναι αποκλειστική ευθύνη των κυβερνήσεων... πάντα...

Το ζήτημα διακοπής είναι αποκλειστική ευθύνη των κυβερνήσεων… πάντα ήταν!

Επειδή ξεκινάμε και διαβάζουμε συνεχώς διαφορετικές απόψεις κυρίως δημοσιογράφων αλλά και παραγόντων για το θέμα επανέναρξης του Πρωταθλήματος, οφείλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

Bet on Alfa

Ουδέποτε το ζήτημα τερματισμού αλλά και επανέναρξης των πρωταθλημάτων εν μέσω πανδημίας ήταν θέμα αποφάσεων των Ομοσπονδιών, ούτε ακόμα και της UEFA. Εν μέσω μίας πανδημίας παγκόσμιας με ένα ιό που καλά καλά ακόμη δεν έχει αποκοδοικωποιηθεί αυτοί που κατέχουν την ευθύνη για τις οδηγίες είναι οι ειδικοί επιστήμονες υγείας κάθε χώρας, με τις κυβερνήσεις να αποτελούν απλά το εκτελεστικό κομμάτι των αποφάσεων έχοντας το τελικό λόγο.

Δεν έχει λοιπόν ουσία να αναλωνόμαστε σε προσωπικές απόψεις περί του θέματος και να παριστάνουμε και τους ειδικούς με επιχειρήματα για το αν είναι ασφαλές είτε όχι να παίξουν οι παίκτες μπάλα. Επίσης ούτε στο απειροελάχιστο δεν αφορά και ελπίζουμε να συνεχίσει να μην αφορά, τους επιστήμονες παγκόσμια για τα deadline της ΟΥΕΦΑ είτε για τα εκατομμύρια ευρώ Πανευρωπαϊκά που διακυβέυονται μέσω του Ποδοσφαίρου.

Μπορεί για την τελική απόφαση να χρειάζονται σύνθετες σκέψεις όμως η ουσία είναι μία. Οι ειδικοί είναι που έχουν την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για να δώσουν την συμβουλή στη κυβέρνηση περί συνέχισης ή όχι του πρωταθλήματος. Σήμερα θα δωθεί μία απάντηση και για αυτό στην κρίσημη συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο . Ο τελευταίος λόγος είναι στην κυβέρνηση και τον Πρόεδρο για τον οποίο γίνεται λόγος ότι δέχεται πιέσεις από παράγοντες και ούτω καθεξής. Ευχόμαστε όπως και αυτός σταθεί ακέραιος στις υποδείξεις των ειδικών. Αν το σωστό είναι τα πάρκα και οι ανοικτοί χώροι προπόνησης να  παραμείνουν κλειστά το πρώτο δεκαπενθήμερο της χαλάρωσης τότε ας το κάνει μακριά από τις όποιες τοποτεθήσεις του στυλ ότι αν δεν έχουμε προπονήσεις μέχρι τις 7 Μαϊου δεν έχουμε πρωτάθλημα. Αν θεωρούν οι ειδικοί ότι από τώρα μπορούν με ένα κάποια ρύθμιση να λυθούν όλα τα ζητήματα και προβλήματα ασφάλειας υγείας γηπέδων και προπονητικών κέντρων για να μην υπάρξει ούτε η παραμικρή υπόνοια μετάδωσης του ιού στον αθλητισμό που θα διακόψει ξανά και επ αόριστο το πρωτάθλημα τότε ας επαναρχίσει.

Ούτε οι ημερομηνίες, ούτε τα τηλεοπτικά, ούτε η διαβάθμιση είναι άξια αναφοράς κοντά στην υγεία και αυτό ας το κατανοήσουμε όλοι πρωτού τοποθετούμαστε και μάλιστα με απόλυτο τρόπο πολλές φορές.

Autoremarketing

Bet on Alfa