ΑρχικήOFF THE RECORDXαμπουλλά ασχολήσου με τα Αμπελοπούλια που σου περνά!...

Xαμπουλλά ασχολήσου με τα Αμπελοπούλια που σου περνά! Την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Λένιν άσε τους ήσυχους!

Συνεχίζει να προκαλεί ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλάς ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις ανέφερε:

Bet on Alfa

Ερωτηθείς να αναφερθεί στη θέση της Ανόρθωσης για την εισήγηση του προέδρου της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ομόνοιας, ο πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστου απάντησε «Επιβεβαιώνεται αυτό που είπα πριν, ότι ακούστηκαν επιχειρήματα που δεν έχουν σχέση με τη συνέχιση του πρωταθλήματος, είτε με την πανδημία είτε με τα οικονομικά δεδομένα. Τι σχέση έχει αν θα είναι Κύπριοι οι διαιτητές ή ξένοι; Είπε ότι αν παίξουμε μερικά παιχνίδια, επανέλθει η πανδημία και διακοπεί το πρωτάθλημα, να ισχύσει η βαθμολογία την πρώτη φορά που διακόπηκε. Όταν είχα πει ότι θα διεκδικήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη, παράγοντας της Ομόνοιας μου απάντησε με ένα ρητό. Κάποιοι ξέχασαν τις καταβολές τους και τον πατερούλη τους τον Λένιν και θυμήθηκαν Αμερικανούς προέδρους».

Eμείς θα πούμε του κύριου Χαμπουλά να ασχοληθεί με τα αμπελοπούλια που του περνά. Την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Λένιν ας τους αφήσει τους ήσυχους!

Και αν ψάχνει ευθύνες για όλο αυτό που συμβαίνει σήμερα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο ας χτυπήσει την πόρτα της Πινδάρου να του εξηγήσουν τι συμβαίνει!

Autoremarketing

Bet on Alfa