ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ αδιαφορία της ΚΟΠ για το πρωτάθλημα φούτσαλ και......

Η αδιαφορία της ΚΟΠ για το πρωτάθλημα φούτσαλ και… η Ελλάδα

Μαύρα σύννεφα γύρω από το πρωτάθλημα φούτσαλ που αυτή τη στιγμή που μιλάμε φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να επαναρχίσει για τη νέα σεζόν. Ο λόγος είναι η άρνηση υπογραφής της προκήρυξης από τις ομάδες, χωρίς να ευθύνονται για αυτή την εξέλιξη. To OMONOIA24 σας μεταφέρει όλες τις πληροφορίες:

Bet on Alfa

Οι ομάδες κατάθεσαν από κοινού πρόταση στην ΚΟΠ εδώ και πολλή καιρό, να συζητήσουν κάποια ζητήματα που αφορούν το φούτσαλ συνολικά με στόχο την αναβάθμιση του πρωταθλήματος αλλά και την οικονομική επιβίωση των ομάδων. Η ΚΟΠ έδειξε τεράστια αδιαφορία με αποτέλεσμα όλα να είναι στον αέρα και να φτάσουμε στο σημείο όπου η προκήρυξη της περασμένης εβδομάδας να μείνει ανυπόγραφη από τις ομάδες…

Ανάμεσα στα πολλά, ένα τεράστιο θέμα είναι και τα τηλεοπτικά, με την ΟΜΟΝΟΙΑ κυρίως  (που λόγω και των αγώνων της σε Ευρωπαικό επίπεδο) απαιτεί να διαπραγματευτεί μόνη της τα τηλεοπτικά και όχι να πάρει ένα μικρό μερίδιο αυτών από την ΚΟΠ. Σύμπλευση υπάρχει και από τους υπόλοιπους σε αυτή τη θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η πληροφορία που έγινε γνωστή της προηγούμενες ημέρες ότι η ομάδα μας το ψάχνει και για συμμετοχή στο Ελληνικό πρωτάθλημα φούτσαλ ισχύει, όμως αυτό παραμένει ακόμη σε διερεύνηση, ενώ η επιθυμία είναι να ενισχυθεί και να επανεκκινήσει το Παγκύπριο πρωτάθλημα Φούτσαλ.

Autoremarketing

Bet on Alfa