ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝΣΥ.ΦΙ Λευκωσίας:"Τούτοι δω εφέρανε ντουφέκια γεμάτα μπαρούτι…”

ΣΥ.ΦΙ Λευκωσίας:”Τούτοι δω εφέρανε ντουφέκια γεμάτα μπαρούτι…”

Ανακοίνωση από το ΣΥ.ΦΙ Λευκωσίας για το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης του Ιούλη του 1974:

Bet on Alfa

46 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από το δίδυμο έγκλημα του πραξικοπήματος και της Τουρκικής εισβολής. Η 15η Ιουλίου 1974, ως η πρώτη πράξη του κυπριακού δράματος και η απαρχή της μεγαλύτερης καταστροφής στην ιστορία της Κύπρου, θα σημαδεύει για πάντα τη συλλογική συνείδηση του κυπριακού λαού. Οι πραξικοπηματίες της ΕΟΚΑ Β΄ σε συνεργασία με τη Χούντα των Αθηνών, επέφεραν τη χείριστη πληγή στο κορμί της πατρίδας μας και άνοιξαν την κερκόπορτα στον Τούρκο εισβολέα για τη συνέχεια του δράματος στις 20 του Ιούλη του 1974.
Ως ΣΥΦΙ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τιμούμε τους δημοκρατικούς ανθρώπους αυτού του τόπου που υπερασπίστηκαν το 1974 τη δημοκρατία αλλά και την ειρήνη, την ίδια στιγμή που οι θρασύδειλοι πραξιποπηματίες, αφού έστησαν την Κύπρο στον τοίχο, έπειτα κρύφτηκαν για να σώσουν το τομάρι τους.
46 χρόνια μετά και οι υπεύθυνοι της τραγωδίας της Κύπρου κυκλοφορούν ανάμεσα μας ατιμώρητοι, την ίδια στιγμή που η πατρίδα μας ακόμη παραμένει μοιρασμένη.
Ως γνήσια τέκνα των ανθρώπων που αντιστάθηκαν το 1948 στις μεθοδεύσεις των μετέπειτα νοσταλγών της Ένωσης και της Χούντας, δεν θα σταματήσουμε να τους υπενθυμίζουμε φορτικά πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για δικαίωση.
Του προδότη που προχώρησε σε τούτο το έγκλημα, ζητούμε την τιμωρία.
Υ.Γ: Όταν λέμε για ατιμώρητο έγκλημα μέχρι σήμερα εννοούμε ακριβώς τα όσα απεικονίζουν οι πιο κάτω φωτογραφίες.

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics
ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσός
ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας
ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς
Κοκκινοχώρια Crew
Όμιλος Γυναικών

Autoremarketing

Bet on Alfa