ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΞεκάθαρος ο Μπεργκ…

Ξεκάθαρος ο Μπεργκ…

Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να ήταν ο Χένινγκ Μπεργκ στο κεφάλαιο Φράνσις Ουζόχο. Με όσα ανέφερε ο Νορβηγός προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ξεκαθάρισε ότι ήθελαν τον Νιγηριανό τερματοφύλακα στην ομάδα αλλά αυτός επέλεξε να αλλάξει στρατόπεδο. «Ο Φρανσίς δεν ήταν 100% έτοιμος για την έναρξη της σεζόν. Γι’ αυτό επιλέξαμε τον Φαμπιάνο να είναι ο νούμερο 1 τερματοφύλακας αφού είναι έτοιμος και πολύ καλός. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να έχουμε μαζί μας και τον Φράνσις. Πήραμε την απόφαση μας για τον Φαμπιάνο και προσπαθήσαμε να βρούμε λύση για τον Φράνσις. Δεν ήταν εφικτό, ήθελε να πάει στον ΑΠΟΕΛ κι αυτή είναι η επιλογή του. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά ο Μπεργκ.

Bet on Alfa

Ο καθένας, λοιπόν, μπορεί να καταλάβει τι συνέβη στην περίπτωση αυτή και ποιον βαραίνει η ευθύνη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ συμπεριφέρθηκε πολύ επαγγελματικά στον Νιγηριανό, ο οποίος αν και είχε ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του βάσει δανεισμού, συνέχισε να πηγαίνει στο «Ηλίας Πούλλος» και να προπονείται ατομικά, ενώ ο σύλλογος του παρείχε κάθε φροντίδα και εξυπηρέτηση μέχρι και την τελευταία μέρα. Αυτός, βεβαίως, είπε και το ευχαριστώ. Όπως είπε και ο Μπεργκ «αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Ο προπονητής πιστεύει πολύ στον Φαμπιάνο και το έκανε ξεκάθαρο πως, η απόφαση ήταν ότι ο Βραζιλιάνος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας. Πρόκειται για μια σπουδαία επιλογή, γεμίζει την εστία και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τους στόχους της.

Autoremarketing

Bet on Alfa