ΑρχικήOFF THE RECORDΦέρουμε τεράστια ευθύνη ως λαός για τον κατήφορο της...

Φέρουμε τεράστια ευθύνη ως λαός για τον κατήφορο της Κύπρου

Ένα λαϊκό γνωμικό λέει πως κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν…. Και δυστυχώς στην περίπτωση της Κύπρου επιβεβαιώνεται πλήρως. Το Video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από προχθές με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Συλλούρη και Χριστάκη Τζιοβάνη, είναι απλά μια παρανυχίδα όσον αφορά τα σκάνδαλα και την διαπλοκή στην Κύπρο ειδικά την τελευταία οκταετία.

Bet on Alfa

Οι άνθρωποι που μας Κυβερνούν σήμερα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και έχουν φέρει την πατρίδα μας στην πιο δυσχερή θέση που ήταν ποτέ σε όλα τα επίπεδα. Σκάνδαλα, διαφθορά, τέλμα στο Κυπριακό και πολλά άλλα τα οποία είναι χιλιοειπωμένα και δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε.

Βέβαια σε αυτό φέρουμε τεράστια ευθύνη ως λαός! Πρώτον γιατί τους επανεκλέξαμε έχοντας μπροστά μας ένα πολύ αντιπροσωπευτικό δείγμα διακυβέρνησης μια ολόκληρης πενταετίας, και δεύτερον γιατί τους ανεχόμαστε ακόμα.

Όσο κι αν λέμε ότι το πολιτικό σύστημα στην Κύπρο είναι σαθρό δεν παύει να το διαμορφώνει ο λαός με την ψήφο του κάθε πέντε χρόνια. Ακόμα και για τον πρώην Βουλευτή του ΑΚΕΛ Χριστάκη Τζιοβάνη (αφού είναι ο μοναδικός που τουλάχιστον έδειξε την πολιτική ευθιξία να παραιτηθεί από όλο αυτό το σκάνδαλο),  ο κόσμος της αριστεράς γνώριζε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Στο ψηφοδέλτιο της Αμμοχώστου το 2016 υπήρχαν επιλογές από το ΑΚΕΛ  όπως ο Τουμάζος Τσελεπής, και ο Γιαννάκης Γραβριήλ. Παρόλα αυτά ο κόσμος με την δική του ψήφο εξέλεξε τον κύριο Τζιοβάνη, έναν developer (δεν δαιμονοποιούμε κανένα επάγγελμα, όμως δεν παύει το συγκεκριμένο να μην συνάδει για να εκπροσωπεί την εργατική τάξη).

Ας αναλογιστούμε λοιπόν ως λαός και τις δικές μας ευθύνες και ας καταλάβουμε επιτέλους ότι η ψήφος μας είναι σημαντική και διαμορφώνει σε πολλές περιπτώσεις το μέλλον μας! Έστω και τώρα που φτάσαμε στο τέλμα!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa