ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΗΛΑΣΙΑΠρωτάθλημα Δρόμου αντοχής για τις κατηγορίες Παίδων/Κορασίδων

Πρωτάθλημα Δρόμου αντοχής για τις κατηγορίες Παίδων/Κορασίδων

Πρωτάθλημα Δρόμου αντοχή για τις κατηγορίες Παίδων/Κορασίδων και κάτω χθες με τους αθλητές μας να κατακτούν ακόμη δύο πρωταθλήματα που σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αθλητών μας αναδεικνύουν την ομάδα μας ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  στην ποδηλασία  δρόμου Αντοχής .

Bet on Alfa

Αναλυτικά :

Πρωταθλητής Πανπαίδων ο Παναγιώτης Νικηφόρου  .Ο Παναγιώτης  παρά την δύσκολη εβδομάδα που πέρασε μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε ,τον ελαφρό τραυματισμό του και αγωνιζόμενος χωρίς το ποδήλατο του λόγο σοβαρής ζημιάς που έπαθε από το ατύχημα αλλά  με ποδήλατο που φρόντισε ο χορηγός μας Polysbikes να ετοιμάσει  για τον Παναγιώτη ήταν εξαιρετικός για ακόμη μια φορά  και επιβεβαίωσε το ταλέντο του γι ακόμη μια φορά κατακτώντας το πρωτάθλημα .

Πρωταθλήτρια Πανκορασίδων η Ελίνα Χαραλάμπους  . Η Ελίνα κέρδισε σχετικά εύκολα τον αγώνα  ξεχωρίζοντας και παίρνοντας προβάδισμα νωρίς από τις υπόλοιπες αθλήτριες της κατηγορίας  και δείχνει αγώνα με αγώνα να γίνετε καλύτερη .

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια αλλά και το εξαιρετικό αποτέλεσμα να αναδείξουν την ομάδα μας Πρωταθλήτρια και στους Άνδρες και στις Γυναίκες  για την Ποδηλασία Δρόμου Αντοχής .

Μπράβο στους προπονητές μας ,τεχνική υποστήριξη , γονείς και εθελοντές  για την προσφορά τους στην ομάδα  αλλά και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθεια μας .

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ : https://www.facebook.com/media/set/?vanity=omonoiacycling&set=a.3860555813978324

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ !!!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ

Νέα τμήματα εκμάθησης, άθλησης και κυκλοφοριακής αγωγής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ :

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΘΑΛΑΣΣΑΣ : 99671512 (Κυριάκος Κουκουμάς ) .

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΛΑΜΠΡΑΣ :99188886 (Παντελής Χριστοφόρου )

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!

Εγκεκριμένοι εκπαιδευτές από την διεθνή ομοσπονδία ποδηλασίας UCI.

Δώσε την ευκαιρία στο παιδί σου να μάθει από τους καλύτερους!

Autoremarketing

Bet on Alfa