ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΚαταθέτει ένσταση η Νέα Σαλαμίνα για τον χθεσινό αγώνα...

Καταθέτει ένσταση η Νέα Σαλαμίνα για τον χθεσινό αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ

Ανακοίνωση του πετοσφαιρικού τμήμστο1 της Νέας Σαλαμίνας:

Bet on Alfa

Το Διοικητικό Συμβούλιο του πετοσφαιρικού τμήματος της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας ότι θα καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του χθεσινοβραδινού εντός έδρας αγώνα μας με την Ομόνοια Λευκωσίας.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του 4ου σετ, η ομάδα μας εξέφρασε την πρόθεση να προβεί σε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, λόγω παράβασης των Επίσημων Κανονισμών Πετοσφαίρισης, κάτι που αλλοίωσε το τελικό σκορ του σετ και ως εκ τούτου την έκβαση του αγώνα. Οι λεπτομέρειες της ένστασης καθώς και τα αποδεικτικά στοιχεία θα επισυναπτούν μαζί με την επιστολή της ένστασης που θα αποσταλεί στην Ομοσπονδία.

Με την παρούσα θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η πρόθεση και πάγια θέση του Σωματείου μας είναι οι αγώνες να κερδίζονται στο γήπεδο και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων, και ταυτόχρονα να τονίσουμε ότι οι λόγοι της ένστασης δεν έχουν καμιά σχέση με το σωματείο της Ομόνοιας Λευκωσίας οι οποίοι ουδεμία ευθύνη έχουν για τα πιο πάνω.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν επιθυμούμε η οποιαδήποτε ένδειξη καλοσύνης από την πλευρά των ανθρώπων του σωματείου μας να θεωρείται σαν αδυναμία στο να προασπιστούν τα συμφέροντα της ομάδας μας. Το μοναδικό που απαιτούμε είναι ΣΕΒΑΣΜΟ σε ένα από τα ιστορικότερα σωματεία και ένα από τους στυλοβάτες της Κυπριακής Πετόσφαιρας!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa