ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜαύρος φασισμός: Κουκουλοφόροι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ χτύπησαν άνανδρα και...

Μαύρος φασισμός: Κουκουλοφόροι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ χτύπησαν άνανδρα και οργανωμένα φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε σχολείο της Λευκωσίας

Ανάνδρη επίθεση από ομάδα οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ δέχτηκαν σήμερα σε σχολείο της Λευκωσίας οπαδοί και φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε πάνω από 10 κουκουλοφόροι με διακριτικά του ΑΠΟΕΛ εισέβαλαν σήμερα σε σχολεία της Λευκωσίας, και έψαχναν με μανία να βρούν και να χτυπήσουν οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες 2 μαθητές – φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τραυματίστηκαν σοβαρά από την επίθεση και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν ελαφριά.

Η άναναδρη αυτή επίθεση ήταν οργανωμένη και είχε ως στόχο να χτυπηθούν μαθητές οι οποίοι είναι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η Αστυνομία και η Υπουργός Δικαιοσύνης οφείλουν να προχωρήσουν άμεσα σε συλλήψεις και να θέσουν όσους εγκημάτισαν σήμερα το πρωί ενώπιον της δικαιοσύνης. Αυτές οι φασιστικές πρακτικές οδηγούν την μνήμη σε μαύρες εποχές από το παρελθόν, όπου και πάλι κάποιοι με καλυμμένες τις φάτσες έκαναν τα δικά τους, οδηγώντας τον τόπο μας στην διαίρεση.

Autoremarketing

Bet on Alfa