ΑρχικήOFF THE RECORD30 Αυγούστου 2015... Αχάριστε!

30 Αυγούστου 2015… Αχάριστε!

Πάνε μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Ανόρθωση που παρακολουθούμε τις δηλώσεις σου κ. Δημήτρη Χριστοφή και δεν σχολιάζουμε τίποτα… Σήμερα όμως έφτασε ο κόμπος στο χτένι…

Bet on Alfa

“Δεν μου έλειψε ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Είμαι σε μια ομάδα, μεγάλη ομάδα, ιστορική ομάδα με τον κόσμο της και αυτή και δεν μου έχει λείψει καθόλου».

Αυτό λέγεται ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ… Όσο παράπονο και αν έχεις από την ΟΜΟΝΟΙΑ (για τους δικούς σου λόγους), γι’ αυτό τον κόσμο θα έπρεπε να ντρέπεσαι να κάνεις αναφορά, στο βωμό του να κερδίσεις άλλο ένα συμβόλαιο με την Ανόρθωση.

Θυμάσαι τη φωτογραφία του άρθρου;;; Ήταν 30/8/2015 όταν ο ΛΑΟΣ ήρθε στο αεροδρόμιο να σε υποδεχτεί με τιμές ήρωα μετά την επιστροφή από την Σιόν…. Ο ΛΑΟΣ που μάζεψε ευρώ ευρώ από το στέρημα του για να συνεισφέρει στην επιστροφή σου στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Κάτι που δεν έγινε για κανένα άλλο ποδοσφαιριστή…

Όσο αφορά τη δήλωση σου για τους μικρούς παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

“Μακάρι τα παιδιά, όλοι οι Κύπριοι να ξεπεράσουν τον Δημήτρη Χριστοφή, εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα χαρώ”

Δε νομίζω κ. Δημήτρη Χριστοφή να αποτελεί τιμή και παράδειγμα προς τους νεαρότερους αυτή σου η αχαριστία. Διότι μεγάλος ποδοσφαιριστής και αρχηγός δεν γίνεσαι μόνο από τις επιδόσεις σου αλλά και από το χαρακτήρα.

Autoremarketing

Bet on Alfa