ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΡένα Αντωνίου... Εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγος και ΟΜΟΝΟΙΑ (συνέντευξη στο...

Ρένα Αντωνίου… Εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγος και ΟΜΟΝΟΙΑ (συνέντευξη στο ΟΜΟΝΟΙΑ24 | pics)

Μία αλλιώτικη συνέντευξη είχαμε την ευκαιρία σήμερα να πάρουμε από μία πραγματική ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΑ, τη Ρένα Αντωνίου. Η Ρένα τιμά το Τριφύλλι στο στήθος ως παίκτρια στο νεοσύστατο τμήμα beach handball της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και οι στόχοι που θέτει η ίδια για το τμήμα είναι πολύ υψηλοί για τη συνέχεια.

Bet on Alfa

Αναλυτικά:

Ρένα σε ευχαριστούμε που δέχθηκες αυτή την πρόσκληση του ΟΜΟΝΟΙΑ24. Ποια είναι η Ρένα Αντωνίου και ποια η σχέση σου με το handball και κατ΄επέκταση το beach handball;

Κατ΄αρχήν είναι τιμή μου να μπορώ να αγωνίζομαι με τα χρώματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με το handball ασχολούμαι τα τελευταία 20 χρόνια και με το beach handball τα τελευταία 10 χρόνια. Η πρώτη μου συμμετοχή ήταν σε μία διοργάνωση στη Λεμεσό. Έχω αγωνιστεί και με τη Εθνική Κύπρου το 2011 για πρώτη φορά στην Κροατία στο European Championship. Έπειτα από 7 χρόνια είχε ξανασυσταθεί η Εθνική το 2018 με κάποια φιλικά στην Ελλάδα. Πάντα μιλάμε για το beach handball.

Πως φθάσαμε στη δημιουργία τμήματος beach handball στην ΟΜΟΝΟΙΑ;

Τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόμασταν σε ομάδες στα διάφορα τουρνουά. Κατά τη φετινή χρονιά ο κανονισμός έλεγε ότι θα έπρεπε να είμαστε κάτω από σωματείο για να μπορούμε να αγωνιστούμε. Κάναμε μία παρουσίαση στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είδαν την πορεία μας και από την αρχή χωρίς σκέψη μας ανάλαβαν. Όχι απλά μας ανάλαβαν αλλά έτρεξαν από την αρχή και στάθηκαν δίπλα μας. Με αποτέλεσμα να δηλώσουμε συμμετοχή σε δύο τουρνουά στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο.

Πως κρίνεις τη φετινή παρθενική μας πορεία;

Θεωρώ ότι με τόσα πολλά νέα άτομα και υπό τις δυσκολίες αυτού του εγχειρήματος, τα αποτελέσματα μας ήταν πολύ καλά.

Ποιος ο στόχος για τη νέα χρονιά;

Στόχος είναι η συμμετοχή στα MVP Finals, που είναι Πανευρωπαικές διοργανώσεις. Έχω την πίστη ότι θα τα καταφέρουμε! Μαζί με την ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή όπως σας είπα και έτσι αυτό είναι πολύ σημαντικό για να μπορούμε να ελπίζουμε.

Ποια η σχέση της Ρένας με την ΟΜΟΝΟΙΑ;

Με την ΟΜΟΝΟΙΑ είμαι από μωρό! Δε θυμάμαι καν πότε πήγα για πρώτη φορά γήπεδο αλλά σίγουρα ήταν από μωρό. Όνειρο μου πάντα ήταν να αγωνιστώ με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χωρίς καν να ξέρω πως. Και να που έστω και τώρα αυτό το όνειρο γίνεται αληθινό. Και να μη ξεχάσω… αύριο με Άντβερμπ όλοι γήπεδο!

Να σταθούμε λίγο και στην καθημερινότητα της Ρένας…

Μία φυσιολογική ημέρα ξεκινά, με δουλειά το πρωί, σχολάνω απόγευμα, πάω σπίτι 1-2 ώρες, μετά προπόνηση και τη νύκτα πρέπει να έρθω σπίτι για να κοιμίσω το μωρό. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι τόσο εύκολα αυτά αν δεν έχει και την απαραίτητη υποστήριξη της οικογένειας. Για να μπορείς να τα συνδυάσεις όλα αυτά πρέπει να έχεις τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου. Εγώ έχω και το σύζυγο μου και την ευρύτερη οικογένεια μου. Τις ώρες που λείπω τις κατανοούν και αναλαμβάνουν πλήρως τα οικογενειακά καθήκοντα.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πως μπορεί να συνεισφέρει στο τμήμα;

Έχουμε τις σελίδες μας στο Instagram και Facebook (AC OMONOIA BEACH HANDBALL) από τις οποίες θέλουμε να μας ακολουθήσουν για να βλέπουν τη δραστηριότητα μας. Μπορούν να βοηθήσουν επίσης με την αγορά των season του σωματείου επίσης.

Autoremarketing

Bet on Alfa