ΑρχικήOFF THE RECORDΕίτε εξυπνοβλακία είτε σκοπιμότητα... δεν έχει θέση στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Είτε εξυπνοβλακία είτε σκοπιμότητα… δεν έχει θέση στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Είναι με λύπη που αναγκαζόμαστε να κάνουμε αναφορά ως ιστοσελίδα σε κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, όμως κάποια πράγματα και κάποιοι άνθρωποι πρέπει να μπαίνουν στον τόπο τους.

Bet on Alfa

Προσέξαμε πως στο κάτω διάζωμα της Δυτικής Κερκίδας κάποιος ή κάποια παρέα “ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ” είχαν τη φαεινή να αναρτήσουν στο κάγκελο κάτω από τα μποξ μία σημαία Νορβηγική και δίπλα μία Αμερικάνικη… Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτό ήταν το αποτέλεσμα εξυπνοβλακίας, κακής σάτιρας ή επι σκοπού κίνηση για να δημιουργηθεί πρόβλημα στους κόλπους της ομάδας, η ουσία όμως είναι μία. Αυτό το “αίσχος” που κάτω από τη σκιά του αιμοτοκυλήστηκε ολόκληρος πλανήτης στο βωμό του Ιμπεριαλισμού ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ακόμα και στο ηλίθιο ενδεχόμενο αυτός που το έκανε να ήθελε να στείλει μήνυμα υποστήριξης στον Πρόεδρο της ομάδας, να τον πληροφορήσουμε ότι ο κ Παπασταύρου είναι Κύπριος και μάλιστα πρόσφυγας ως αποτέλεσμα του δίδυμου εγκλήματος του 74΄που σχεδιάστηκε από το ΝΑΤΟ και εκτελέστηκε από τους εδώ εγκάθετούς του.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa