ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑNίκος Φιλοθέου:"Είναι τιμή να τρέχουμε με την φανέλα της...

Nίκος Φιλοθέου:”Είναι τιμή να τρέχουμε με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την σημαία της Κύπρου”( Συνέντευξη στο Ο24)

To τρέξιμο είναι υγεία δηλώνσει σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα ΟΜΟΝΟΙΑ24.COM το μέλος του Δ.Σ του Σωματείου μας, κι ένας από τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν για την δημιουργία του τμήματος δρομέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νικόλας Φιλοθέου.

Bet on Alfa

Στην συνέντευξη του ο Νίκος Φιλοθέου μας αναλύει τους στόχους που είχαν τεθεί με την δημιουργία του τμήματος από την ΟΜΟΝΟΙΑ, μας μιλά για την ανταπόκριση του κόσμου, καθώς επίσης και για την συμμετοχή των δρομέων της ομάδας μας σε μεγάλους Ευρωπαϊκούς μαραθωνίους.

Διαβάστε την συνέντευξη:

Αγαπητέ Νίκο ξεκινώντας αυτή την συζητήση θα θέλαμε να μας πείτε για το όραμα σας ως οι ανθρώποι που έχετε πρωτοστατήσει στην δημιουργιά του τμήματος δρομέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

Νίκος Φιλοθέου: Όραμα μας φίλε Γιώργο είναι να βλέπουμε στους αγώνες τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου όλο και περισσότερους Δρομείς της Ομόνοιας. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε εμπνεύσει τον κόσμο της Ομόνοιας να σηκωθεί από τον καναπέ και να ασχοληθεί με το άθλημά μας. Ένα άθλημα που μόνο καλά έχει να προσφέρει στον κάθε ένα που συμμετέχει θωρακίζοντας την υγεία του αλλά και περνώντας καλά και ευχάριστα. Στην κοινότητα των Δρομέων θα δείτε Δρομείς από όλα τα σωματεία να προπονούνται μαζί. Αυτό είναι κάτι πολύ ξεχωριστό.

Ποια η ανταπόκριση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; Έχετε αρκετά μέλη που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια;

Νίκος Φιλοθέου: Ο κόσμος της Ομόνοιας από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του τμήματος, το αγκάλιασε. Αυτή τη στιγμή έχουμε 65 μέλη, από 16 μέχρι 60 ετών σε Παγκύπρια βάση.

Ποιοί είναι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι που έχετε θέση ως τμήμα;

Νίκος Φιλοθέου: Όπως ανέφερα και πιο πάνω ένας από του στόχους μας είναι να μεγαλώσει το τμήμα τόσο σε αριθμό μελών όσο και σε συμμέτοχες εντός και εκτός Κύπρου. Ένας πιο μακροπρόθεσμος στόχος είναι σε κάποια στιγμή να μπορέσουμε και εμείς σαν Ομόνοια Δρομείς να οργανώσουμε και να καθιερώσουμε τον δικό μας αγώνα.

Παρακολουθούμε συχνά αρκετους δρομείς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να συμμετέχουν σε μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα όπως μαθαίνουμε εντός των επόμενων ημερών θα ταξιδέψετε στο Βερολινό…Πείτε μας λίγα λόγια γι’ αυτές τις προσπάθειες

Νίκος Φιλοθέου: Όντως την Παρασκευή θα ταξιδέψουμε με τον συναθλητή μου Μάρκο Μαρκίδη στο Βερολίνο όπου την Κυριακή θα λάβουμε μέρος στον Μαραθώνιο. Ένας Μαραθώνιος που η προετοιμασία του κράτησε 4 μήνες σε δύσκολες συνθήκες λόγω ζεστης. Παρόλα αυτά μόνο στη σκέψη πως θα τρέχουμε με τη φανέλα της Ομόνοιας και τη σημαία της Κύπρου μας δίνει τόσο ενθουσιασμό αλλά και ώθηση για να τερματίσουμε τον αγώνα μας. Είναι τιμή για εμάς να εκπροσωπούμε το Σωματείο μας αλλά και την Κύπρο. Είμαστε πολύ ευγνώμων επίσης για την συμπαράσταση που δείχνουν σε εμάς οι συναθλητές μας, τόσο καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, όσο και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Κλείνοντας θα θέλαμε να στείλετε το δικό σας μήνυμα προς τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ….

Νίκος Φιλοθέου:Το μήνυμα μας στον κόσμο της Ομόνοιας είναι ότι το τρέξιμο σημαίνει Υγεία. Από εκεί και πέρα ο κάθε ένας πρέπει να βρει λίγο χρόνο για να ασχοληθεί με αυτό και πιστέψτε μας θα νιώσει ανανεωμένος. Εμείς θα χαρούμε πολύ η οικογένεια της Ομόνοιας Δρομέων να μεγαλώσει. Να αγκαλιαστεί αλλά και να αγκα λιάσει όλο και περισσότερους Ομονοιάτες που θα μοιραζόμαστε παρέα τόσο την αγάπη μας για το τρέξιμο, όσο και τη λατρεία μας στο τριφύλλι

Autoremarketing

Bet on Alfa