ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρώτα ο Παπουλής, μετά ο Λανγκ

Πρώτα ο Παπουλής, μετά ο Λανγκ

Δύο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Φώτης Παπουλής και Άνταμ Λανγκ, που ήταν στο όριο των κίτρινων καρτών έφτασαν σε απαγορευτικό αριθμό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα πρέπει να απουσιάσουν σε ένα από τους δύο επόμενους αγώνες της ομάδας. Αναπόφευκτα είναι και οι κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, ιδιαίτερα απ’ εδώ και στο εξής.

Bet on Alfa

Ο Μπεργκ αποφάσισε όπως, ο Παπουλής που ήταν εκ των κορυφαίων μαζί με τον Ντίσκερουντ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, θα απουσιάσει από τον προσεχή αγώνα με τη Δόξα. Οπόταν ο Νορβηγός τεχνικός θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ελλαδίτη. Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτη τους, είναι νωρίς για πρόβλεψη.

Την ίδια ώρα, ο Μπεργκ αποφάσισε όπως ο Λανγκ δηλώσει «παρών» στον αγώνα με τη Δόξα και θα μείνει εκτός από τον επόμενο αγώνα με την Πάφο. Τα ματς με ΑΕΛ και Αποέλ δεν λογαριάζονται στη σειρά αγώνων, αφού το πρώτο αναβλήθηκε και το δεύτερο διακόπηκε. Οπόταν και οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές θα είναι παρόντες.

Στην Ομόνοια επικεντρώθηκαν ήδη στον επόμενο αγώνα, με τη Δόξα την Κυριακή στο Μακάρειο. Η επάνοδος στις νίκες επιβεβλημένος στόχος, δίνοντας και συνέχιση στο αήττητο σερί. Θα ακολουθήσουν σε λίγες μέρες τα ντέρμπι με ΑΕΛ και Αποέλ. Σε διάστημα οκτώ ημερών η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει τρία ματς. Η ΚΟΠ σε όλο της το μεγαλείο. Απόντες από τα προσεχή ματς θα είναι και πάλι οι Γιούστε, Φαμπιάνο και Κούσουλος, είναι στην ομάδα είναι σε αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Γκόμεθ.

Autoremarketing

Bet on Alfa