ΑρχικήUncategorizedΝεκτάριε εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα!

Νεκτάριε εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα!

Διαβάσαμε με πολύ προσοχή την δήλωση του εκπρόσωπου τύπου του Αποελ Νεκτάριου Πετεβίνου όσον αφορά την χθεσινή αποκάλυψη του ΟΜΟΝΟΙΑ24 για την απεργία που πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του xθες επειδή είναι απλήρωτοι.

Bet on Alfa

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε: «Επιχειρήθηκε από κάποιους μια έντεχνη κρίση. Προερχόταν από οπαδικές ιστοσελίδες των ανταγωνιστικών ομάδων. Έγινε μια έντονη προσπάθεια για να δημιουργηθεί αυτή η κρίση. Από τον Μάρτη του 2020 μιλήσαμε για το οικονομικό θέμα. Όπως ήταν το καλοκαίρι, έτσι είναι και τώρα. Πολλοί άνθρωποι κάνουν οικονομικές θυσίες. Είναι ευχάριστο που βοηθάει αρκετός κόσμος τη διοίκηση της εταιρείας και του σωματείου, διότι πιστεύουν ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να πετύχει κάτι που θεωρείται υπέρβαση, διότι αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα θεωρηθεί η μεγαλύτερη βαθμολογική υπέρβαση. Καλώ τον κόσμο να μην αφουγκράζονται την προσπάθεια κάποιων που διοχετεύουν φήμες για να πλήξουν την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν την αλήθεια. Το καθεστώς είναι αυτό που ήταν το καλοκαίρι και το προηγούμενο καλοκαίρι. Οι ποδοσφαιριστές είναι μαζί και γι’ αυτό θα πετύχουν στη συνέχεια. Τα εσωτερικά θέματα αντιμετωπίζονται άμεσα όπως κι αυτό. Το ΑΠΟΕΛ έχει δυναμική και είναι φυσιολογικό ότι κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα. Η ανάγκη να δημιουργήσουν προβλήματα στο ΑΠΟΕΛ, τώρα είναι μεγαλύτερη».

Αγαπητέ Νεκτάριε θα στο πούμε ωμά! Παρά να τα έχεις με τις οπαδικές ιστοσελίδες των αντιπάλων σου καλύτερα ψάξε από που διέρρευσε το όλο ζήτημα ενδόμυχα του Αποελ. Επίσης να σε πληροφορίσουμε πως γνωρίζουμε για τις επιταγές χωρίς αντίκρισμα που κρατούν στα χέρια τους ποδοσφαιριστές σας από την περασμένη Παρασκευή (Ημέρα του αιώνιου ντέρμπι.) Εμείς κάναμε μια υπόδειξη που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, για το πως αντιμετώπιζαν τα Μ.Μ.Ε στο παρελθόν την ΟΜΟΝΟΙΑ όταν περνούσε παρόμοιες κρίσεις και πως σας αντιμετωπίζουν εσάς σήμερα. Μια ομάδα δεν είναι κακό να περνά κρίση. Το θέμα είναι πως την αντιμετωπίζουν διάφοροι. Και για να είμαστε δίκαιοι το Αποελ το αντιμετωπίζουν όπως θα έπρεπε, την ΟΜΟΝΟΙΑ ασελγούσαν στο λαβωμένο κορμί της μέρα – νύχτα

Γι’ αυτό αγάπητε Νεκτάριε τα σάπια άσε τα στην πάντα γιατί εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα!

Autoremarketing

Bet on Alfa