ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑργυρίδης για τελικό Πετόσφαιρας, ποδόσφαιρο και Ζευκή

Αργυρίδης για τελικό Πετόσφαιρας, ποδόσφαιρο και Ζευκή

Ο πρόεδρος του Σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου.

Bet on Alfa

Για το παιχνίδι της πετοσφαιρικής Ομόνοιας με τον Παφιακό εντός έδρας: «Η αποψινό είναι μια σημαντική μέρα για την πετόσφαιρα, για το σωματείο μας, γιατί με νίκη κατακτούμε το έκτο μας πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο γήπεδο, οι πετοσφαιριστές μας τον χρειάζονται. Βλέπουμε σαν μια σημαντική ευκαιρία σήμερα να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ο λαός της Ομόνοιας να δώσει το παρόν του. Υπάρχει ανταπόκριση, τα μηνύματα είναι θετικά. Θέλουμε να κλείσουμε τη σειρά σε 4-1 και με κατάκτηση του τροπαίου. Το εισιτήριο για απόψε είναι 10 ευρώ που είναι και λαχνός εισφοράς για τα τμήματα του συλλόγου, μαθητικό-φοιτητικό είναι 5 ευρώ και παιδικό δωρεάν. Όσοι έχουν εισιτήριο διαρκείας για όλα τα τμήματα ισχύει κανονικά για το αποψινό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί να βροντοφωνάξουμε “Ομόνοια Λαός Πρωτάθλημα”. Η ομάδα είναι πλήρης, ο προπονητής θα την παρατάξει με το γνωστό σχήμα. Όσοι αγωνιστικούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την κατάκτηση αυτού του τίτλου».

Για την ποδοσφαιρική ομάδα: «Σίγουρα είμαστε προσηλωμένοι στην κατάκτηση του κυπέλλου. Είναι ο μόνος στόχος που μας απέμεινε. Πρέπει να κερδίσουμε τον επαναληπτικό με την ΑΕΛ, να προχωρήσουμε, να πάμε στον τελικό και να κατακτήσουμε τον τίτλο. Υπάρχει χρόνος μέχρι τις 13 του μήνα που είναι ορισμένος ο επαναληπτικός. Μέχρι τότε η ομάδα θα προετοιμαστεί ανάλογα. Ο προπονητής θα δώσει ευκαιρίες σε όλους στο πρωτάθλημα».

Για τη δήλωση του Ζευκή ότι θέλει να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα μετά τη λήξη του δανεισμού του στην Καρμιώτισσα: «Η φιλοσοφία της Ομόνοιας είναι να αναδεικνύει ταλέντα και το είδαμε με τον Μπεργκ. Αρκετοί νεαροί παίκτες πήραν την ευκαιρία και άλλοι που θα την πάρουν και να είναι σίγουροι πως αν δώσουν το μάξιμουμ που μπορούν θα επιλεγούν για την πρώτη ομάδα. Το μυστικό της επιτυχίας είναι χαμηλοί τόνοι και σκληρή δουλειά. Μόνο έτσι θα προκαλέσει ένας παίκτης την προσοχή του προπονητή του για να τον επιλέξει να μετέχει στις προπονήσεις και τους αγώνες της πρώτης ομάδας».

Autoremarketing

Bet on Alfa