ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓια το τρόπαιο στο βόλεϊ, για πρόκριση στον τελικό...

Για το τρόπαιο στο βόλεϊ, για πρόκριση στον τελικό στο φούτσαλ

H πετοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλει να ανοίξει σαμπάνιες τίτλου απέναντι στον Green Air Παφιακό. Ο καθοριστικός τρίτος τελικός του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί απόψε, στις 20:00, στο Ελευθερία (Cablenet Sports 3 HD).

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τη νίκη της, την περασμένη Πέμπτη στην Πάφο, έκανε τρεις τις νίκες της έναντι μιας του Green Air Παφιακού. Με νίκη η ομάδα του Σάββα Σάββα κατακτά τον 6ο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία της. Ένας καθοριστικός αγώνας για το «τριφύλλι», που θέλει να τελειώσει τους τελικούς στην έδρα του μπροστά στον κόσμο του.

Ο πολυνίκης κόουτς δούλεψε τις τελευταίες μέρες και στη ψυχολογία αφού η αναμονή του τίτλου φέρνει ως ένα βαθμό άγχος, αν και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει εμπειρία από τέτοιους αγώνες.

Οι πετοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένουν μαζική στήριξη από τον κόσμο της ομάδας σε αυτό το σπουδαίο αγώνα. Θέλουν όλοι μαζί να πανηγυρίσουν τον τίτλο πρωταθλήματος, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα τελευταία χρόνια στο βόλεϊ. Το «Ελευθερία» επιβάλλεται να έχει όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο, να σπρώξει την ομάδα στην επιτυχία.

Την ίδια ώρα, η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ με ασπίδα το 8-2 του πρώτου αγώνα, αναμετράται με την ΑΕΚ στο «Κίτιον» (19:00) στον επαναληπτικό για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Με λίγη προσοχή και παίζοντας σοβαρά, είναι σε θέση και με δεύτερη νίκη να κλειδώσει  θέση στον τελικό.

Autoremarketing

Bet on Alfa