clue

Σάββα:”Χτίσαμε πάνω στους Κύπριους που είχαμε και φτιάξαμε αυτή την ομάδα που πήρε έξι πρωταθλήματα μέσα σε εννιά χρόνια”

Ο προπονητής της πετοσφαρική ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σάββας Σάββα παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Επί παντός αθλητικού» με τους Μάκη Νικολάου και Αντώνη Κατσαρό για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

«Είχαμε κάποια σκαπανεβάσματα, κάναμε κάποιες ήττες. Τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης με την Ανόρθωση βοήθησαν την ομάδα να βρει τον ρυθμό της και χθες το πανηγυρίσαμε με τη ψυχή μας. Το περιμέναμε όλη τη σεζόν, το αξίζαμε και ήταν ο μεγάλος μας στόχος το πρωτάθλημα. Χτίσαμε πάνω στους Κύπριους που είχαμε και φτιάξαμε αυτή την ομάδα που πήρε έξι πρωταθλήματα μέσα σε εννιά χρόνια. Θέλω και άλλους τίτλους, η κούραση υπάρχει γιατί δεν είναι και λίγο να παίζει συνεχώς κάτω από πίεση. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα δούμε αν θα παραμείνω. Εγώ το θέλω. Η Ομόνοια μου προσφέρει τα πάντα, δεν έχω κανένα παράπονο».


ΣΧΕΤΙΚΑ

Οριστικά εκτός Ευρώπης η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ
Το ΟΜΟΝΟΙΑ24 στο Summer Camp της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ...
Με χαμόγελα και νέες εμπειρίες συνεχίζεται το Summer...
Πετόσφαιρα: Όμορφη εμπειρία για παιδιά των ακαδημιών μας