ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚυκλοφόρησε ο λαχνός του Σωματείου

Κυκλοφόρησε ο λαχνός του Σωματείου

Ενημέρωση από τον έφορο του τμήματος πετόσφαιρας Ρίκκο Καζακαίο για τον λαχνό οικονομικής στήριξης που κυκλοφορεί το Σωματείο μας:

Bet on Alfa

Αγαπητοί μου φίλοι καλημέρα

Μετά την απέραντη χαρά, περηφάνεια, και πανηγυρισμούς που μας έδωσε το βόλλευ, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά που χρειάζεται για να επιτευχθούν οι στόχοι που βάζουμε.Το οικονομικό είναι το πιό βασικό στοιχείο.Γι’αυτό απευθύνουμε ξανά σε σας, στους Ομονοιάτες που βοηθούν το τμήμα μας να μεγαλουργεί.

Έχουμε ετοιμάσει τον λαχνό μας, με πλούσια δώρα και κόστος 10 ευρώ.Για να διευθετήσουμε αποστολή, στείλτε μου μήνυμα η τηλεφωνήστε μου στο 95579794. Μετά την κατάκτηση του σούπερ καπ, και του πρωταθλήματος, τελευταίος μας στόχος το κύπελλο.

Η ομάδα νοιώθει έτοιμη, να κατακτήσει και αυτό το τρόπαιο.Ας τους βοηθήσουμε και μεις, αγοράζοντας τους λαχνούς του τμήματος.Θερμές ευχαριστίες στες επιχειρήσεις που μας προσφέρουν τα πολύτιμα δώρα τους.

Αιμίλιος Ηλιάδης ΛτδΜαλλούπας & ΠαπακώσταςSkylab Travels LtdPolys BikesOmonoia FCPlatinum Hotel KakopetriaLing Long Tires Γιάννης Κατσαμπάς LtdGree Aircondition Ομόνοια ΑιώνιαΟμόνοια Λαός τρίπλ

Autoremarketing

Bet on Alfa