ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΠρόκριση στην επόμενη φάση για τους πρωταθλητές μας

Πρόκριση στην επόμενη φάση για τους πρωταθλητές μας

Δυο όψεις είχε ο πρώτος προημιτελικός μεταξύ Αναγέννηση Δερ. – Ομόνοια στο Γήπεδο Δερύνειας με τους πρωταθλητές να επικρατούν 3-1 σε 104’ βάζοντας βάσεις νταμπλ. Οι πρωταθλητές που παρουσιάστηκαν χωρίς τον προπονητή τους Σάββα Σάββα λόγω ασθένειας, αλλά τον βοηθό του Άκη Βανέζο έκκαν το πρώτο βήμα για το νταμπλ, αφού ο επαναληπτικός της Παρασκευής είναι στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ». Η Αναγέννηση θα πάει στη Λευκωσία διεκδικώντας τη νίκη 3-0 ή 3-1 ώστε να οδηγήσει την πρόκριση σε «χρυσό σετ».

Bet on Alfa

Η Ομόνοια ήταν πολύ καλύτερη στα δυο πρώτα σετ και προηγήθηκε 0-2 κερδίζοντας με 18-25 και 14-25. Στο τρίτο σετ σε ένα κλειστό σετ η Αναγέννηση πήρε αυτό που ήθελε αφού το κέρδισε 25-22 και μείωσε 1-2.

Στο τέταρτο σετ οι πρωταθλητές προηγήθηκαν 08-13 και παρά την πίεση της Αναγέννησης κέρδισαν 21-25 εξασφαλίζοντας τη νίκη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. (Γ. ΜΕΛΚΑ): Fellahoglu, Antonic, Jackson, Καραγιάννης, Shvalev, Αποστόλου – Λίμπερο: Παπαϊωάννου -Αλλαγές: Τόφια, Κούρμουζος, Τόφια, Βερέϊς, Μπέης.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Α. ΒΑΝΕΖΟΣ): Sooyza, Αλεξίου, Ελευθερίου, Leontyev, Προδρόμου,Lescov – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου – Αλλαγές: Αχ. Πετρακκίδης,

Διαιτητές: Χρ. Μαϊφόσιης – Σ. Φλουρής

Γιώργος Μιχαηλίδης
Δημοσιογράφος  ΚΟΠΕ

Autoremarketing

Bet on Alfa