ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΜια νίκη μακριά από τον τίτλο οι U19

Μια νίκη μακριά από τον τίτλο οι U19

Πέντε αναμετρήσεις περιελάβανε το σημερινό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας. Στα πρωταθλήματα Παίδων (U14, U15, U16, U17) είχαμε τη 18η και τελευταία αγωνιστική στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος κόντρα στην Ανόρθωση, ενώ η ομάδα U19 αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Εθνικό Άχνας, για την 24η αγωνιστική. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός της ημέρας.

Bet on Alfa

Η ομάδα U19 κέρδισε εκτός έδρας τον Εθνικό Άχνας με 2-4 και βρίσκεται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, αγωνίστηκαν με ποδοσφαιριστή λιγότερο (αποβολή Βενιζέλου) για περισσότερο από ένα ημίχρονο, όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πέτυχαν τέσσερα γκολ! Δύο γκολ σημείωσε ο Ναθαναήλ και από ένα οι Γρούτας και Νεοφύτου. Πλέον, με δύο αγωνιστικές (Ολυμπιακός εντός και Καρμιώτισσα εκτός) να απομένουν για το τέλος η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται τρεις βαθμούς για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Η ομάδα U17 κέρδισε εντός έδρας τον Απόλλωνα με 5-1 και τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς. Είχε συντελεστή 15 νίκες και 3 ήττες, πέτυχε 47 τέρματα και δέχθηκε 10. Μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής νίκης ο Ανδρέας Χρίστου, ο οποίος πέτυχε πέντε τέρματα!

Η ομάδα U16 κέρδισε 2-1 τον Απόλλωνα εντός έδρας, χάρη στα γκολ των Χατζηευαγγέλου και Στέκα. Τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς και συντελεστή 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Πέτυχε 40 τέρματα και δέχθηκε 16.

Η πρωταθλήτρια ομάδα U15 εξήλθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας απέναντι στον Απόλλωνα. Το γκολ πέτυχε ο Παναγή. Οι πρωταθλητές είχαν συντελεστή 16 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Πέτυχαν 51 τέρματα και δέχθηκαν 13.

Η πρωταθλήτρια ομάδα U14 κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα με 9-0! Τρία γκολ πέτυχε ο Βασιλείου, δύο ο Κωνσταντινίδης και Κίττου, ενώ ένα γκολ σημείωσε ο Νεοκλέους και ο Βασιλείου. Οι πρωταθλητές είχαν συντελεστή 15 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Πέτυχαν 79 τέρματα και δέχθηκαν 12.

Autoremarketing

Bet on Alfa