ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣυμπέρασμα... Η διάκριση περνά μέσω των μεταγραφών!

Συμπέρασμα… Η διάκριση περνά μέσω των μεταγραφών!

Αρκετά κατατοπιστικός ήταν ο Νιλ Λένον στη συνέντευξη του στο ΚΥΠΕ και εν μέρει έλυσε αρκετές από τις απορίες μας που αφορούν το φλέγον θέμα του προγραμματισμού στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Ξεκάθαρα πλέον και επίσημα, επαληθεύτηκε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει για παίκτες που θα ηγηθούν της ομάδας και να κάνουν τη διαφορά, όπως δήλωσε επ’ ακριβώς! Συνοδεύοντας τη δήλωση του αυτή και με ένα αριθμό τουλάχιστον 4-5 μεταγραφών! Μπορεί για πολλούς να ήταν αυτονόητο, όμως καλό είναι να γίνεται και επίσημα ξεκάθαρο. Το άλλο στοιχείο που μας ενθάρυνε αρκετά είναι πως δουλειά στον προγραμματισμό γίνεται από την ημέρα που υπόγραψε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και πως μπορεί σήμερα να μην υπάρχει κάποια νέα ανακοίνωση μεταγραφής αλλά ευελπιστεί πως την επόμενη βδομάδα κάτι θα υπάρχει. Αυτό ερμηνεύεται πως, δε θέλει ούτε να αργήσει το στήσιμο της ομάδας για να δoθεί ο απαραίτητος χρόνος προετοιμασίας ενόψει επίσημων υποχρεώσεων.

“Είναι λίγο νωρίς για να βάλεις στόχους εξειδικευμένους. Φυσικά, αν είσαι σε προκριματικό γύρο του Europa League, τότε ο άμεσος στόχος είναι η πρόκριση στη φάση των ομίλων. Αν δεν τα καταφέρουμε θα είμαστε στο Europa Conference League. Αν ο στόχος της συμμετοχής σε ομίλους του Europa επιτευχθεί, αυτό θα είναι κάτι το φανταστικό, τόσο για τους παίκτες, όσο και γενικότερα για τον σύλλογο και τους οπαδούς του. Προς το παρόν η προσήλωση και ο πιο ρεαλιστικός στόχος είναι να φτιάξουμε την ομάδα μας” 

Το να έρθουν τουλάχιστον 5 βασικοί παίκτες και να σου βγουν είναι ένα στοίχημα. Μιλάμε για μία νέα ΟΜΟΝΟΙΑ. Δε θα ήταν ρεαλιστικό να μπουν τώρα στόχοι που να μην είναι εφικτοί.

Συνολικό συμπέρασμα, των δηλώσεων Λένον είναι πως, υπάρχει το όραμα, γνωρίζουν όλοι τους υψηλούς στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως τη δεδομένη στιγμή, η όποια διάκριση περνά μέσα από ποιοτικές μεταγραφές.

Autoremarketing

Bet on Alfa