ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ κάθε μετεγγραφική κίνηση έχει τη σημασία της

Η κάθε μετεγγραφική κίνηση έχει τη σημασία της

Μπορεί μερίδα του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να θεωρεί ότι υπάρχει καθυστέρηση για την υλοποίηση του σχεδιασμού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι βάζει και πίεση στην ομάδα προγραμματισμού. Αυτή γνωρίζει που βαδίζει και θέλει να είναι σίγουρη για τις επιλογές της. Υπάρχει ο χρόνος, αλλά και το ρόστερ που δεν βάζουν πίεση.

Bet on Alfa

Αυτό που τονίζεται είναι ότι, η κάθε μετεγγραφική κίνηση έχει τη σημασία της. Θα πρέπει να εντοπιστεί ο ποδοσφαιριστής που κρίνεται ικανός να φορέσει τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑ, που είναι σε θέση να ανταποκριθεί στο πλάνο του προπονητή, αλλά και να είναι στα οικονομικά πλαίσια. Ναι μεν μπορεί να γίνει για κάποια μετεγγραφή υπέρβαση, αλλά ως ένα σημείο.

Γι’ αυτό και οι Λένον και Ταραπουλούζης, που ναι μεν εντόπισαν μετεγγραφικούς στόχους, αλλά δεν βιάζονται γιατί σε μια μετεγγραφική περίοδο πολλά αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Όταν, λοιπόν, είναι σίγουροι και έτοιμοι για την επιλογή που θέλουν να κάνουν, θα προχωρήσουν στο επόμενο βήμα που είναι οι υπογραφές.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει να εντάξει στο ρόστερ της επιτελικό μέσο με ηγετικά χαρακτηριστικά. Ένα σύγχρονο «δεκάρι». Επίσης, επιθετικό που θα μπορέσει να δώσει κάτι διαφορετικό από τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές για την κορυφή της επίθεσης.

Απ’ εκεί και πέρα, θα έλθει άλλος ένας ανασταλτικός μέσος και νεαρός για το αριστερό άκρο της άμυνας. Εάν θα προκύψει και περαιτέρω προσθήκη, είναι κάτι που θα αποφασιστεί στην πορεία αναλόγως και των αναγκών ή ακόμη και πιθανής αποχώρησης ποδοσφαιριστή.

Autoremarketing

Bet on Alfa