ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΛεφτά, πρεστίζ και άλλα…

Λεφτά, πρεστίζ και άλλα…

Το βράδυ της Πέμπτης, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την ευκαιρία να πετύχει μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση. Να υποβιβάσει τη Γάνδη στο Κόνφερενς Λιγκ και να βρεθεί αυτή στο Γιουρόπα Λιγκ. Το 2-0 του πρώτου εκτός έδρας αγώνα της δίνει αυτή τη δυνατότητα, απομένει να το αξιοποιήσει και να το διαχειριστεί αναλόγως.

Bet on Alfa

Το 2-0 εκτός, είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα σε αυτό το επίπεδο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ το έχει στο χέρι και από αυτήν εξαρτάται για την επιτυχία. Αυτή κάνει παιχνίδι και έδειξε πως έχει τις δυνατότητες και το μέταλλο για να «χτίσει» σ’ αυτό το αποτέλεσμα και να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σαφώς  και είναι πιο σημαντικά τα οφέλη παρουσίας στο Γιουρόπα παρά στο Κόνφερενς. Λεφτά, πρεστίζ και άλλα…

Σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει σύμμαχο τον κόσμο της. Μεγάλη δύναμη. Σ’ ένα γεμάτο ΓΣΠ, δημιουργώντας καυτή ατμόσφαιρα, ο Λένον και οι ποδοσφαιριστές του θα αντλήσουν δύναμη για καλή εμφάνιση και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παράλληλα, ο κόσμος θα πρέπει να λειτουργήσει θετικά και όχι να βάλει πίεση και άγχος στα πόδια των παικτών. Τέτοια ματς χρειάζονται υπομονή και «εξυπνάδα», όπως είναι και ο Λένον πριν το πρώτο ματς στο Βέλγιο.

Η προετοιμασία συνεχίζεται σε εξαιρετικό κλίμα. Ο Λένον υπολογίζει πλέον και τον Λάνγκ, αυξάνοντας τις επιλογές στην άμυνα. Με καλή παρουσία, θέληση, αποφασιστικότητα και τηρώντας κατά γράμμα το πλάνο, όπως έκανε στην έδρα της Γάνδης, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε θέση να πανηγυρίσει μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης.

Autoremarketing

Bet on Alfa