ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕίναι κρίμα... τέτοια εμφάνιση!

Είναι κρίμα… τέτοια εμφάνιση!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάλαιψε μέχρι τέλος στην Reale Arena, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με βαθμολογικό κέρδος και δέχθηκε την ήττα στο 82′ με 2-1 κόντρα στην μεγάλη Real Sociedad. Τολμούμε να πούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ αδίκησε τον εαυτό της καθώς τη στιγμή που στο 72΄έφερε το παιχνίδι στα ίσα με Μπρούνο, σε μία αντεπίθεση στο 82′ και με τη μπάλα να περνάει παράλληλα μέσα από τα πόδια του Λανγκ, δέχθηκε την ήττα.

Bet on Alfa

Πολύ καλό το στήσιμο της ομάδας του Λένον σήμερα, με ποδόσφαιρο υπομονής, έκλεισε τους χώρους στους πολύ επικίνδυνους Ισπανούς, ενώ ταυτόχρονα στάθηκε και εξαιρετικά άτυχη με δύο αναγκαστικές αλλαγές, αυτή του Κασάμα στο 12ο λεπτό και του Γιούστε.

Ένα ξερό σουτ μετά από κόντρα στο πόδι του Μπασιρού έφερε το 1-0 και από εκεί και πέρα η ομάδα μας δεν έχασε αυτοσυγκέντρωση, τους κράτησε μακριά και με τις απαραίτητες αλλαγές στο δεύτερο μέρος εκεί που έπρεπε κατάφερε να κτυπήσει με το πείσμα του Μπρούνο και να το φέρει στα ίσα.

Μετά την ισοφάριση η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να φτιάξει άλλες δύο ευκαιρίες και έπειτα ήρθε εκείνο το άδικο γκολ της ήττας.

Θα το πούμε, ότι αυτή η εμφάνιση μας αφήνει περήφανους, θα πρέπει να κτίσουμε από αυτή και να κάνουμε την αντεπίθεσή μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa